Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor anti-Covid la care au participat premierul, ministrii Apararii, al Sanatatii, seful DSU, dar si Alexandru Rafila.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Klaus Iohannis: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa El si-a asumat guvernarea cand toti ceilalti au preferat sa stea deoparte si sa comenteze (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca actualul guvernu nu trebuie sa plece acasa, mentionand ca sistemul de sanatate a fost adus in aceasta stare de.

Klaus Iohannis va intreprinde o vizita la Chisinau la invitatia Maiei Sandu: Romania este pregatita sa reia cat mai repede posibil dialogul cu R. Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis presedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, in cadrul unei discutii telefonice din aceasta dimineata, felicitari din partea Romaniei si a sa personal pentru victoria covarsitoare obtinuta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din data de 15 noiembrie.

Klaus Iohannis: Miercuri organizez o intalnire cu specialistii pe tema echipamentelor din spitale Votul din 6 decembrie e mai important ca oricand pentru a fi posibil amplul proces de reconstructie a Romaniei (VIDEO)

Pesedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca Romania are nevoie de reforme profunde care sunt posibile doar cu sprijinul unei largi majoritati pa.

Klaus Iohannis: Trebuie sa reparam legislatia din domeniul justitiei. Cat a fost la guvernare, PSD n-a facut altceva decat sa incerce sa puna cizma pe gatul justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in conferinta de presa de marti, de la Palatul Cotroceni, despre legislatia din domeniul justitiei, precizand ca trebuie sa se intervina cu masuri ferme pentru a se.

Klaus Iohannis, despre vizita in Republica Moldova: Cautam solutii pentru un nou pachet de spirjin care va fi cu siguranta necesar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa de marti ca va face o vizita in Republica Moldova, dupa investirea Maiei Sandu. Totodata, seful statului a oferit o serie de detalii cu pr.

Klaus Iohannis, despre decesul lui Ionut Anghel: imi pare rau pentru acest tanar. Este nevoie de o reforma profunda a sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre cazul lui IonutAnghel, tanarul de 33 de ani care astepta de 2 ani untransplantde plamani.

Klaus Iohannis: Cand vom avea o noua majoritate in Parlament, in jurul PNL, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine si ma voi implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca dupa alegerile parlamentare, cand anticipeaza ca va exista o majoritate formata in jurul PNL, se va implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate din.

Klaus Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamt: Sistemul de sanatate trebuie regandit din temelii. Este meritul medicilor ca salveaza vieti in ciuda tuturor dificultatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, in conferinta de presade la Palatul Cotroceni, despre tragedia de la Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID-19 au murit in incendiul care a cuprins un salon al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )