Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor anti-Covid la care au participat premierul, ministrii Apararii, al Sanatatii, seful DSU, dar si Alexandru Rafila. continuă pe Antena3

Iohannis, intrebat daca Guvernul Orban trebuie sa plece acasa dupa tragedia din Neamt: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, este raspunsul presedintelui Klaus Iohannis, intrebat daca considera ca Executivul ar trebui sa plece dupa incendiul din Piatra Neamt, asa cum s-a intamplat dupa tragedia din Colectiv, cand premierul de atunci Victor Ponta a demisionat.

Klaus Iohannis: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa El si-a asumat guvernarea cand toti ceilalti au preferat sa stea deoparte si sa comenteze (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca actualul guvernu nu trebuie sa plece acasa, mentionand ca sistemul de sanatate a fost adus in aceasta stare de.

Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa ca urmare a incendiului de la Piatra Neamt

Intrebat marti, intr-o conferinta de presa, daca Guvernul Orban ar trebui sa demisioneze ca urmare a tragediei de la Piatra Neamt, presedintele Klaus Iohannis s-a aratat impotriva acestei idei, explicand ca liberalii au fost in functie mai putin de un an de zile si ca si-au asumat guvernarea intr-o perioada cand toti ceilalti au ales sa stea deoparte si sa comenteze.

Iohannis nu considera ca Guvernul Orban trebuie demis, in ciuda tragediei din Piatra Neamt

Presedintele Iohannis nu considera ca Guvernul Orban trebuie demis, in ciuda tragediei din Piatra Ne.

Klaus Iohannis, masura dubla privind autoritatile locale. Presedintele ia apararea PNL Sibiu, dar blameaza baronii rosii pentru Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD pentru tragedia de la Piatra Neamt, catalogandu-l a fi drept vinovatul moral. Pe de alta parte, in ce priveste situatia de la Sibiu, judet campion pe tara la rata de infectari, seful Statului a luat apararea liberalilor, care se afla la conducerea Consiliului Local.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Klaus Iohannis: Trebuie sa reparam legislatia din domeniul justitiei. Cat a fost la guvernare, PSD n-a facut altceva decat sa incerce sa puna cizma pe gatul justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in conferinta de presa de marti, de la Palatul Cotroceni, despre legislatia din domeniul justitiei, precizand ca trebuie sa se intervina cu masuri ferme pentru a se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )