Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Klaus Iohannis, la Universitatea de Vest din Timisoara. Dezbatere despre viitorul invatamantului superior

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis, la Universitatea de Vest din Timisoara. Dezbatere despre viitorul invatamantului superior

Vizita oficiala al presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, a inceput la Memorialul Revolutiei. La ora aceasta, presedintele se afla la Universitatea de Vest, unde are loc dezbaterea Become your best! - printr-un invatamant superior de calitate. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis la Universitatea de Vest din Timisoara. Dezbatere despre viitorul invatamantului superior

Vizita oficiala al presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, a inceput la Memorialul Revolutiei. La ora aceasta, presedintele se afla la Universitatea de Vest, unde are loc dezbaterea Become your best! - printr-un invatamant superior de calitate.

LIVE Klaus Iohannis la Universitatea de Vest din Timisoara. Dezbatere despre viitorul invatamantului superior

Vizita oficiala al presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, a inceput la Memorialul Revolutiei. La ora aceasta, presedintele se afla la Universitatea de Vest, unde are loc dezbaterea Become your best! - printr-un invatamant superior de calitate.

KLAUS IOHANNIS ACUZA GASTILE DIN PSD Remanierea guvernului Dancila, respinsa oficial

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, premierului Viorica Dancila, scrisorile oficiale prin care arata motivele pentru care nu este de acord cu remanierea guvernului, solicitata la mijlocul lunii aprilie.

Presedintele Klaus Iohannis indeamna romanii, din nou, la vot pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel pe pagina sa personala de facebook catre toti romanii sa vina la vot, adaugand ca noi nu suntem un neam de hoti, suntem un popor care vrea justitie.

Solutia lui Klaus Iohannis pentru problema plagiatului. Universitatile sa isi respecte statutul eliminand plagiatorii

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri, la Universitatea de vest din Timisoara, la dezbatereaBecome your best! - printr-un invatamant superior de calitate.

VIDEO Iohannis, intampinat de un protestatar in fata Sinagogii din Timisoara. Ce i-a raspuns presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat, in Timisoara, in timp ce se plimba cu primarul Nicolae Robu prin centrul orasului, de un protestatar care striga Jos cu Iohannis.

Klaus Iohannis revine la Timisoara. Programul presedintelui Romaniei in capitala Banatului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla vineri, 17 mai, la Timisoara, unde va participa la o serie de evenimente.

Klaus Iohannis, huiduit in vizita sa la Timisoara. Reactia presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat in cursul zilei de vineri, Sinagoga evreiasca din Timisoara, in curs de de restaurare. Un timisorean a strigat Jos Iohannis, in momentul in care.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa guvernantilor: Romania merge intr-o directie gresita. Suntem singura tara din UE al carei deficit bugetar incepe cu cifra 3 (VIDEO)

Noi acuzatii ale presedintelui Klaus iohannis aduse guvernantilor. Seful statului a transmis, miercuri, ca Romania merge intr-o directie gresita, ca guvernul neglijeaza investitiile si ca suntem singura t.

LIVE VIDEO Dacian Ciolos, la Adevarul Live. Ce relatie are cu Klaus Iohannis. Ce a discutat cu Macron

Liderul PLUS Dacian Ciolos explica, la Adevarul Live, ce relatie are cu Klaus Iohannis, pe care l-a numit, zilele trecute, un presedinte fara solutii. in ce conditii ar putea guverna coalitia USR-PLUS alaturi de PNL? Ce scor si-a propus pentru europarlamentare? Ar putea fi Laura Codruta Kovesi candidat la prezidentiale din partea USR-PLUS? Din ce grup politic european va face parte PLUS dupa alegeri?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )