Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Liderul Everton a suferit prima infrangere din acest sezon (0-2 vs Southampton)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liderul Everton a suferit prima infrangere din acest sezon (0-2 vs Southampton)

Everton, surprinzatorul lider din Premier League, a suferit prima infrangere din acest sezon, scor 2-0, pe terenul echipei Southampton, in etapa a sasea. continuă pe Hotnews

VIDEO Liga 1: Surpriza etapei - CSU Craiova, prima infrangere din acest sezon (0-1 vs Academica Clinceni)

Formatia Universitatea Craiova a fost invinsa, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, intr-un meci din etapa a opta a Ligii I. Pentru echipa antrenata de Cristiano Bergodi, aceasta este prima infrangere din acest sezon a castigat primele sapte partide).

VIDEO Liga 1: Astra Giurgiu a inregistrat primul succes din acest sezon (4-0 vs Poli Iasi)

Formatia Astra Giurgiu a invins, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 0-0), echipa Poli Iasi, intr-un meci din etapa a opta a Ligii I. Pentru giurgiuveni este prima victorie din actuala editie a primului esalon.

Ce se intampla cu apa calda din acest moment. Este oficial, anuntul lui Nicusor Dan

Vesti nu tocmai bune pentru bucurestenii racordati la sistemul de termoficare. Primarul Nicusor Dan a anuntat ce se intampla cu apa calda si caldura din acest moment in Capitala. Anunt important pentru bucuresteni: ce se intampla cu apa calda Dupa trei zile in care s-au inregistrat temperaturi sub 10 grade, bucurestenii stau in frig si .

Fregata Regina Maria pleaca in cea de-a treia misiune NATO din acest an

Fregata Regina Maria pleaca sambata, din portul militar Constanta, pentru a se integra in gruparea navala permanenta NATO SNMG-2 Standing NATO Maritim Group).

VIDEO Aspretele, cel mai rar peste din Europa, a reaparut pe raul Valsan

Aspretele, cel mai rar peste din Europa, o fosila vie, a reaparut pe raul Valsan din judetul Arges, a anuntat alpinistul Alex Glavan, care in trecut a facut campanii de salvare a speciei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )