Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Liviu Avram, despre telenovela numirii Adinei Florea la sefia DNA: Iohannis poate respinge ori de cate ori vrea numirea doamnei Florea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Liviu Avram, despre telenovela numirii Adinei Florea la sefia DNA: Iohannis poate respinge ori de cate ori vrea numirea doamnei Florea

Jurnalistul Liviu Avram a declarat la Adevarul Live ca, in contextul in care Tudorel Toader a nominalizat-o pentru a treia oara pe Adina Florea la sefia DNA, presedintele Iohannis a avut si v avea motive legale pentru respingerea propunerii ministrului. continuă pe Adevărul

Sase membri CNSAS il acuza pe presedintele institutiei ca s-a antepronuntat in cazul Adinei Florea

Sase din cei 11 membri al CNSAS il acuza pe presedintele institutiei, Constantin Buchet, ca s-a antepronuntat in cazul Adinei Florea, propusa si respinsa la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, atuncicand s-a transmis Consiliului Superior al Magistraturii ca procurorul nu a fost colaborator al securitatii.

Iohannis respinge din nou numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca raspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a Adinei Florea.

Orban: Propunerea Adinei Florea la sefia DNA - nelegala

ACTUALIZARE Ludovic Orban a declarat, ieri, ca lista pe care se afla candidatii liberali pentru europarlamentare va fi stabilita pana la mijlocul lunii februarie. ----- Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca propunerea Adinei Florea la sefia DNA este nelegala.

Iohannis respinge din nou propunerea ministrului Justitiei de numire a Adinei Florea la sefia DNA / Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis respinge pentru a doua oara propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de numire a procurorului Adina Florea la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Motivul invocat de seful statului este ca documentatia nu contine dovada ca Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

Sase membri ai CNSAS l acuza pe presedintele institutiei ca s-a antepronuntat n cazul Adinei Florea

Sase din cei 11 membrii ai CNSAS il acuza, intr-o scrisoare transmisa, joi, presedintelui institutiei, Constantin Buchet, ca acesta s-a antepronuntat atunci cand a transmis CSM ca Adina Florea, propusa si respinsa pentru sefia DNA, nu a fost colaborator al Securitatii.

DNA RAMANE FARA PROCUROR-SEF Iohannis refuza din nou numirea Adinei Florea

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, ieri, o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prin care ii trans-mite ca motivele pentru care a refuzat initial numirea procurorului Adina Florea in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, nu au fost inca inlaturate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )