Libnet.ro
UNICEF

08:01

Digi 24 - Florin Negrutiu: Dictatorul Liviu Dragnea s-a dus ca prostul la Rahova

Hotnews Hotnews,
 Digi 24 - Florin Negrutiu: Dictatorul Liviu Dragnea s-a dus ca prostul la Rahova

Jurnalistul Digi24 Florin Negrutiu face o analiza la cald a situatiei lui Liviu Dragnea, intr-un material publicat pe site-ul de opinii republica. ro, in care incearca sa raspunda la o parte dintre intrebarile momentului: Cum a ajuns liderul PSD aici?; Care e atitudinea lui fata de aceasta condamnare?; Regreta el oare ca ne-a furat tuturor doi ani si jumatate din viata?. continuă pe Hotnews

FOTO Liviu Dragnea in scoala generala. De ce favoruri beneficia liderul PSD, inca din copilarie

Liviu Dragnea a fost un elev retras, care a preferat sa analizeze de la distanta ceea ce se petrece in jurul sau. O fosta colega de scoala a marturisit ca nu l-a vazut zambind niciodata in cei doi ani petrecuti de Dragnea la Scoala cu clasele I-VIII din comuna Peretu, judetul Teleorman. Redactia IMPACT. RO a [] .

Dacian Ciolos, dupa CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea: Sa ne intoarcem intr-o lume normala! E timpul sa ne apucam sa reparam ce au stricat PSD si ALDE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, transmite, luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca Romania se indreapta spre normalitate. Sa ne intoarcem intr-o lume normala. Agenda personala a domnului Dragnea nu.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

Liviu Dragnea, doua noi dosare PENALE: Fostul lider PSD risca inca 12 ani de inchisoare (VIDEO)

Problemele penale ale lui Liviu Dragnea sunt departe de a se fi terminat. Fostul lider PSD va trebui sa maid ea socoteala in alte doua dosare aflate pe rol la DNA. in noiembrie 2017, procurorii anticoruptie.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Definitiv. LIVE TEXT si VIDEO

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Transformari radicale in PSD, in doar 24 de ore. Dupa ce au pierdut alegerile europarlamentare, iar referendumul pe justitie a primit votul covarsitor al poporului, Liviu Dragnea si-a aflat luni.

Unde se afla Irina Tanase in momentul in care Liviu Dragnea a primit sentinta. Avocatul a confirmat

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, nu era cu el in momentul in care fostul sef PSD s-a predat si a plecat insotit de politie. Informatia a fost confirmata de avocata fostului presedinte al Camerei Deputatilor. Se pare ca avocata lui Liviu Dragnea a mers la acesta acasa la scurt timp dupa ce inalta Curte [] .

Care a fost prima meserie a lui Liviu Dragnea si cum a facut primii bani. A vandut inclusiv bere la halba

Putini stiu ce facea Liviu Dragnea inainte de a intra in politica, iar date despre trecutul sau ca om de afaceri se gasesc greu. Jurnalistii au sapat insa in trecutul celui care, pana luni 27 mai, era considerat cel mai puternic om din Romania. Liviu Dragnea, la fel ca alti oameni de afaceri care au [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )