Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Localitate din Constanta, acoperita de un strat de grindina care a atins si un metru grosime

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Localitate din Constanta, acoperita de un strat de grindina care a atins si un metru grosime

Localitataea Palazu Mic din judetul Constanta a fost acoperita, luni, de un strat consistent de grindina, care in unele zone a atins un metru grosime. Pompierii au intervenit dupa ce cinci persoane, intre care doi copii, ramasesera blocati in casa in urma viituri. Trei masini au fost mutate la distanta de zeci de metri, iar mai multe cladiri au fost afectate. continuă pe Hotnews

Petrecere de logodna in Satul de Vacanta din Constanta, soldata cu amenzi pentru nerespectarea masurilor anticoronavirus

Administratorul unui restaurant din Satul de Vacanta din Constanta, dar si organizatorul petrecerii de logodna care se desfasura, sambata seara, in respectivul local, au fost amendati cu cate 3. 000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale anticoronavirus, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ), relateaza Agerpres.

Decesele lovesc lumea medicala din Constanta. Dupa doctorul Dumitru Octavian Unc, o alta somitate a incetat din viata

Lumea medicala din Constanta s-a confruntat cu o zi trista. Dupa cedesul prof. univ. dr. Dumitru Octavian Unc, tot in data de 24 octombrie a incetat din viata si doctorul Doina Paula Balaban, cadru universitar al.

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, Octavian Dumitru Unc, a murit, sambata dimineata, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, transmite Mediafax.

A decedat prof. dr. Octavian Unc, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta. Acesta era infectat cu Covid-19

Prof. dr. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Constanta si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a decedat, in aceasta dimineata, dupa ce s-a infectat.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

O femeie din Constanta a fugit din spital cu bebelusul sau, dupa ce au fost diagnosticati cu COVID-19

O femeie, in varsta de 32 de ani, a fugit dinSpitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, impreuna cu bebelusul sau de doua luni, dupa ce au fost diagnosticati cu COVID-19. Oamenii legii.

VIDEO Imagini din drona cu pasajul Mogosoaia: Cozi kilometrice dupa devierea traficului in zona

Lucrarile la pasajul rutier Mogosoaia de pe centura Capitalei au ajuns in momentul in care traficul de pe DNCB a fost deviat pe bretelele viitorului pasaj, astfel incat sa poata incepe lucrarile la pila si culeea dinspre Otopeni. Masura a dus la formarea unor cozi kilometrice in ambele sensuri, dupa cum se poate observa intr-o filmare de vineri. Situatia va ramane astfel pana la finalizarea pasajului, la inceputul lui 2022.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )