Libnet.ro
UNICEF

01:05

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

B1 B1,
Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi. continuă pe B1

DAMBOVITA: Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, din cauza depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat, sambata, reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Dambovita, conform Agerpres.

UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Alte trei mari orase din Romania - Sibiu, Timisoara si Arad - intra in scenariul rosu, care presupune inchiderea scolilor, purtarea obligatorie a mastii si in spatiile deschise sau inchiderea restaurantelor, a teatrelor si cinematografelor. La Timisoara, rata de infectare a ajuns vineri la 3,39 la mia de locuitori, la Sibiu - 3,24, iar la Arad incidenta a ajuns la 3,08 cazuri.

1.500 elevi de la un Liceu din Ploiesti intra in scenariul rosu de predare a cursurilor

Colegiul Regina Maria din Ploiesti trece pe scenariul rosu dupa ce marti seara a fost confirmat un.

Suceava, la un pas de a intra din nou in scenariul rosu

Municipiul Suceava este la un pas de scenariul rosu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu, care a solicitat cetatenilor sa respecte masurile de protectie sanitara pentru a limita raspandirea infectiilor cu noul coronavirus, potrivit Ziare. com.

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

Risc epidemiologic de gravitate maxima. Doua localitati din Cluj intra in carantina. Ce restrictii se impun

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgent a decis ca doua resedinte de comune din Jud. Cluj, Sic si Savadisla, sa intre in carantina din cauza ratei mari a infectiei cu noul coronavirus. in Sic,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )