Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Loviturile zilei la Wimbledon: Simona Halep, prezenta cu doua executii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Loviturile zilei la Wimbledon: Simona Halep, prezenta cu doua executii

Site-ul oficial de la Wimbledon a realizat un montaj al celor mai spectaculoase lovituri care au avut loc in ziua a zecea de intreceri, iar Simona Halep calificata in finala de la All England Club) este prezenta cu doua executii care au ridicat publicul in picioare. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala de la All England Club

Barbora Strycova a rezistat mai putin de o ora impotriva Serenei Williams 59 de minute), americanca reusind sa obtina calificarea in finala de la Wimbledon dupa o victorie categorica s-a jucat intr-o singura directie) in doua seturi, scor 6-1, 6-2. in marea finala de la All England Club, Serena va da peste Simona Halep.

WIMBLEDON: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe chinezo.

Simona Halep s-a indragostit de iarba!

Calificata pentru a doua in cariera in semifinalele de la Wimbledon, Simona Halep spune ca a ajuns sa aiba o relatie speciala cu iarba.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon! Si-a egalat cea mai buna performanta a carierei

Dupa o revenire senzationala de acum marca inregistrata, Simona Halep a obtinut, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinale

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc pentru un loc in finala de la Wimbledon.

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. A saptea semifinala pentru sportiva din Romania

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. Simona Halep - Elina Svitolinaeste prima semifinala a zilei de laWimbledonsi se va desfasura, azi, incepand cu ora 15:00, pe Teren.

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Calificata pentru a doua oara in istorie in semifinalele Grand Slam-ului londonez de la Wimbledon, Simona Halep ar putea face un salt important in clasamentul mondial WTA.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )