Libnet.ro
UNICEF

21:30

WIMBLEDON: Simona Halep s-a calificat in semifinale

România Liberă România Liberă,
WIMBLEDON: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe chinezo. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Zhang are loc marti, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la ora 15. 00, in sferturile de finala de la turneul de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep s-a indragostit de iarba!

Calificata pentru a doua in cariera in semifinalele de la Wimbledon, Simona Halep spune ca a ajuns sa aiba o relatie speciala cu iarba.

Simona Halep deschide ziua de marti la Wimbledon

Calificata in sferturile de finala la Wimbledon, Simona Halep revine pe teren marti pentru meciul in urma caruia si-ar putea egala cea mai buna performanta pe iarba londoneza.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon! Si-a egalat cea mai buna performanta a carierei

Dupa o revenire senzationala de acum marca inregistrata, Simona Halep a obtinut, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinale

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc pentru un loc in finala de la Wimbledon.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon. VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 7-4),.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, astazi, in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 7-4), 6-1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )