Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ludovic Orban: Deschiderea restaurantelor in spatii inchise este prematura

România Liberă România Liberă,
VIDEO Ludovic Orban: Deschiderea restaurantelor in spatii inchise este prematura

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la Braila, ca deschiderea restaurantelor in spatii inch. continuă pe România Liberă

Orban: Deschiderea restaurantelor in spatii inchise este prematura si poate duce la o crestere a numarului de infectii

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la Braila, ca deschiderea restaurantelor in spatii inchise este o masura prematura, care poate duce, potrivit evaluarii de risc epidemiologic pe care a facut-o, la o crestere a numarului de infectari cu noul tip de coronavirus.

Restrictiile ar putea fi relaxate din nou daca totul merge bine pana in iulie. Ce a spus premierul Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor in spatii inchise

Deschiderea prematura a restaurantelor in spatii inchise poate sa duca la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, sustine premierul Ludovic Orban, care a explicat ca Executivul a gandit si alte masuri.

Premierul Ludovic Orban: Romania va investi peste 40 de miliarde de euro in infrastructura de transport si 25 de miliarde de euro in sectorul energiei, in urmatorii 10 ani (VIDEO)

Romania va investi peste 40 de miliarde de euro in infrastructura de transport si 25 de miliarde de euro in sectorul energiei, in urmatorii 10 ani, sustine premierul Ludovic Orban, care a vizitat, miercuri,.

Ludovic Orban, vizita de lucru in judetele Braila si Galati. Santierele navale reprezinta o componenta extrem de importanta a economiei romanesti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban efectueaza, miercuri, o vizita de lucru in judetele Braila si Galati, insotit fiind de ministrul Economiei, Virgil Popescu, si ministrul Transportului, Lucian Bode. Acestia au.

Ludovic Orban: Acum deviza noastra este Economia, inainte de toate!

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, intr-un schimb de opinii cu ambasadorii statelor membre UE la Bucuresti, ca Daca in perioada starii de urgenta deviza a fost Sanatatea, inainte de toate!, acum, deviza este Economia, inainte de toate!.

Ludovic Orban s-a intalnit cu Nicusor Dan in Centrul Vechi al Capitalei

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit sambata seara cu Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Bucurestiului, in Centrul Vechi al Capitalei, dupa ce acesta a declarat ca merge la redeschiderea terasei unui prieten, potrivit Digi24. Potrivit sursei citate, Orban a vorbit cu mai multi patroni de restaurante din Centrul Vechi.

Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor: O vom face astfel incat sa avem garantia ca pot fi platite

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a precizat miercuri ca pensiile vor creste in functie de realitatile economice, in urma unei analize riguroase privind starea bugetara pe primele 6 luni. Totodata,.

Ludovic Orban sfatuieste partidele sa nu trateze politic problema prelungirii starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca problema prelungirii starii de alerta nu trebuie tratata politica si ca partidele care au anuntat ca nu vor vota acest proiect mai au timp sa se gandeasca.

Ludovic Orban: Urmarim ca Romania sa indeplineasca criteriile de aderare la zona euro

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a afirmat ca Guvernul are de gand sa-si duca planul la capat pentru ca Romania sa indeplineasca conditiile de aderare la zona euro.

Ludovic Orban: Urmarim ca Romania sa indeplineasca criteriile de aderare la zona euro

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a afirmat ca Guvernul are de gand sa-si duca planul la capat pentru ca Romania sa indeplineasca conditiile de aderare la zona euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )