Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Maia Sandu, catre structurile de forta: Nu indepliniti ordinele ilegale ale lui Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Maia Sandu, catre structurile de forta: Nu indepliniti ordinele ilegale ale lui Plahotniuc

Lidera PAS, Maia Sandu, a afacut un apel duminica, 9 iunie, catre toate structurile de forta din Republica Moldova pentru ca acestea sa nu indeplinasca ordinele ilegale ale lui Plahotniuc si sa protejeze tara. continuă pe Adevărul

VIDEO Maia Sandu, despre protestul PDM: Regimul se simte in pericol. Fac apel la calm

Lidera Partidului Solidaritate si Actiune, Maia Sandu, isi indeamna sustinatorii formatiunii sale politice sa fie calmi si sa nu se expuna pericolelor in contextul manifestatiilor care au loc vineri, 7 iunie, in capitala, transmite IPN.

Maia Sandu, apel catre angajatii institutiilor din Moldova: Nu ascultati indicatiile lui Plahotniuc. Voi sunteti mai multi si mai puternici (VIDEO)

Maia Sandu, premierul desemnat dar nerecunoscut de Curtea Constitutionala, a lansat un apel catre functionarii publici din Republica Moldova pentru a nu asculta indicatiile ilegale si nedemocratice ale lui.

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Maia Sandu va avea loc luni, in incinta Parlamentului

Lidera PAS, Maia Sandu, numita in functia de prim-ministru al Republicii Moldova cu voturile deputatilor ACUM si PSRM, decizie declarata neconstitutionala de inalta Curte, a declarat ca prima sedinta a noului Guvern va avea loc luni, 10 iunie, ora 11. 00, in incinta Parlamentului. Sedinta Guvernului Sandu se va petrece in timp ce in functie este si Guvernul Filip, care nu recunoaste deciziile Parlamentului ACUM-PSRM.

Coalitia anti-Plahotniuc merge mai departe: Igor Dodon a desemnat-o pe Maia Sandu premier al Republicii Moldova (FOTO)

Presedintele pro-rus de la Chisinau, Igor Dodon, a desemnat-o pe Maia Sandu, liderul pro-european al blocului ACUM, pentru a fi urmatorul premier al Republicii Moldova. Maia Sandu a fost chiar adversa lui Igor Dodon.

Uniunea Europeana recunoaste Guvernul condus de Maia Sandu in Republica Moldova

Lovitura teribila pentru Vladimir Plahotniuc in lupta pentru controlul asupra Republicii Moldova. Federinca Mogherini, sefa diplomatiei Uniunii Europene, a anuntat recunoastere guvernului condus de Maia Sandu,.

Maia Sandu nu da inapoi dupa decizia Curtii Constitutionale si a convocat prima sedinta de Guvern

In ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a invalidat mandatul de premier, Maia Sandu nu renunta si a convocat prima sedinta a noului Guvern pentru luni la ora 11. Aceasta va avea loc, insa, in incinta Pa.

Republica Moldova: Maia Sandu convoaca pentru luni sedinta noului guvern ales

Premierul Maia Sandu a anuntat, duminica, ca prima sedinta a noului Guvern va avea loc luni la ora 11. 00, in incinta Parlamentului. Lidera PAS a spus ca subiectele care vor fi discutate tin inclusiv de mai multe demisii ale sefilor de institutii. Sandu a spus ca maine va merge si la Guvern, dar nu a precizat cand anume. Toate acestea in contextul in care Curtea Constitutionala, controlata de Vladimir Plahotniuc, l-a suspendat pe presedintele Igor Dodon si a dizolvat Parlamentul.

Premierul Maia Sandu cere functionarilor publici sa sustina noul Guvern al Republicii Moldova: Trecerea pasnica a puterii depinde acum de voi / Nu ascultati de indicatiile ilegale si nedemocratice ale lui Plahotniuc

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a tinut duminica un discurs prin care le-a transmis functionarilor publici ca noul Guvern doreste sa elibereze institutiile statului de controlul politic si a cerut sustinerea acestora in perioada de transfer a puterii.

DACIAN CIOLOS: O sprijin din tot sufletul pe Maia Sandu

Fostul premier Dacian Ciolos, lider al PLUS, a felicitat-o sambata seara pe Maia Sandu pentru alegerea ei ca prim-ministru al Republicii Moldova.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a invalidat guvernul condus de Maia Sandu

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a invalidat sambata decretele presedintelui Igor Dodon privind desemnarea ca premier a liderei Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, si numirea guvernului condus de aceasta, transmite Radio.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )