Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO. Ministrul Muncii, despre procesarea cererilor de somaj tehnic

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ministrul Muncii, despre procesarea cererilor de somaj tehnic

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat ca prima perioada pentru care sunt procesate solicitar. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, despre somajul tehnic: Pana in 15 ale lunii aprilie, platile ar trebui facute

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat ce au de facut firmele care isi vor trimite angajatii in somaj tehnic si spune ca suma maxima acordata pentru o persoana este de 4. 072 de lei, iar platile se vor face pana in data de 15 aprilie, dupa rectificarea bugetara.

VIDEO Ministrul Culturii, despre Simona Halep si clipul despre pandemie: Este o fiinta deschisa si a abordat problema cu simplitate, fara fite

Guvernul a facut un clip de constientizare a opiniei publice despre importanta respectarii regulilor de igiena si de distantare sociala. in inregistrare apar persoane publice, politicieni, sportivi. Suntem doar niste oameni. Nu am trecut prin asa ceva niciodata si nu ne dorim sa mai avem asa ceva vreodata, este parte din mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alaturi de montajul video.

CORONAVIRUS. Ministrul Muncii anunta cati romani vor beneficia de somaj tehnic: Un milion de persoane au nevoie de ajutor acum. Angajatii sunt oxigenul economiei (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, vineri, ca, pe fondul crizei create de coronavirus, un milion de romani au acum nevoie de sprijin financiar din partea autoritatilor. Aceste masuri pe care Guvernul.

CORONAVIRUS. Ministrul Muncii anunta cati romani vor beneficia de somaj tehnic: Un milion de persoane au nevoie de ajutor acum. Angajatii sunt oxigenul economiei (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, vineri, ca, pe fondul crizei create de coronavirus, un milion de romani au acum nevoie de sprijin financiar din partea autoritatilor. Aceste masuri pe care Guvernul.

Pasii de urmat pentru a beneficia de somaj tehnic. Explicatiile Ministrului Muncii Impactul bugetar estimat - 4 miliarde (VIDEO)

Ministrul Muncii a explicat, intr-o interventie pentru B1 TV, procedura pe care firmele afectate de criza COVID-19 trebuie sa o urmeze, astfel incat angajatii lor sa beneficieze de somajul tehnic. Violeta.

Cati bani vor primi angajatii in somaj tehnic

Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Alin Ignat, responsabil cu coordonarea activitatii Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) si a agentiilor judetene de resort a completat marti informatiile furnizate de ministrul Muncii, precizand cati bani vor primi cei aflati in somaj tehnic.

Ministrul Muncii, detalii despre depunerea documentelor pentru obtinerea somajului tehnic VIDEO

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut vineri o serie de precizari in legatura cu modul in care a decurs pana acum depunerea documentelor pentru obtinerea somajului tehnic si cu sprijinul oferit de Guvern pe perioada starii de urgenta.

Somaj tehnic: Ce se intampla cu angajatele gravide

Peste 500. 000 de angajati au fost trimisi pana in prezent in somaj tehnic, iar alte peste 100. 000 de persoane au fost disponibilizate in luna martie, potrivit datelor Inspectiei Muncii, arata Frames, intr-o ampla analiza bazata pe informatii furnizate de o casa de avocatura.

VIDEO Violeta Alexandru: Toate documentele pentru somajul tehnic se depun online Nu vor fi facute controale pe perioada starii de urgenta

Ministrul muncii Violeta Alexandru a prezentat marti cateva detalii legate de modul in care poate fi obtinut ajutorul de la stat pentru acoperirea somajului tehnic. Unul dintre cele mai importante aspecte este ca toate documentele se depun online. De asemenea, pe perioada starii de urgenta, inspectorii de munca nu vor face controale. Se va merge pe incredere, mai ales ca fiecare angajator trebuie sa trimita si o declaratie pe proprie raspundere. Dupa perioada de criza, vor fi facute verificari prin sondaj.

Somaj tehnic pentru o parte dintre angajatii companiei de transport public din Galati. Avem multe cereri

Deocamdata, 28 dintre angajatii Transurb SA au intrat in somaj tehnic. Compania se lupta cu o criza acuta de lichiditati ca urmare a scaderii abrupte a veniturilor. Numarul celor care s-au oferit sa plece in somaj tehnic este mai mare, deoarece oamenii cred ca au astfel ocazia sa se protejeze mai bine de epidemie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )