Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Sanatatii: 3.183 de cazuri de coronavirus si 116 decese. Avem trei focare de infectie - Suceava, Arad si Deva

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: 3.183 de cazuri de coronavirus si 116 decese. Avem trei focare de infectie - Suceava, Arad si Deva

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat vineri ca Romania are peste 3. 000 de imbolnaviri de COVID-19. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Avem trei focare de infectie cu COVID-19, la Suceava, Arad, Deva. Mai angajam 1.000 de persoane la DSP si 1.000 la ambulanta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, in cadrul unui bilant prezentat la Palatul Victoria, pe fondul pandemiei de coronavirus, ca sistemul medical se confrunta cu o situatie fara.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii: La nivel national, avem medicatia necesara tratarii pacientilor fara discontinuitate. Am primit 1.080.000 de doze de hidroxiclorochina, medicamente pentru tratamentul a peste 45.000 de pacienti (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, vineri, ca, in acest moment in Romania exista medicamentele necesare pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, precizand ca Ministerul.

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de COVID-19: Suceava, Arad si Deva

In contextul epidemiei cu noul coronavirus, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a tinut o conferinta de presa in care a aratat, printre altele, ca avem trei focare de infectie, ca vor face cate 1. 000 de angajari la directiile de sanatate publica si serviciile de ambulanta si ca au fost demarate investitiile in spitalele de suport pentru ca acestea sa fie pregatite sa primesca bolnavi de COVID-19.

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de infectie: Suceava, Arad, Deva La Suceava, maine va incepe testarea pentru tot personalul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca in acest moment in Romania exista trei focare de infectie cu coronavirus. Este vorba de Suceava, Arad si Deva.

Presedintele Consiliului Judetean Timis: Ministrul Sanatatii ignora nevoile judetului Timis DSP nu a livrat, pana in acest moment, nici macar un singur echipament de protectie

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, l-a criticat pe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care s-a aflat miercuri in judetul Timis si care nu s-a interesat de situatia din comuna Sacosu Turcesc unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, iar Primaria a fost inchisa, in timp ce primarul a solicitat intrarea in carantina a localitatii.

Mai mult de un milion de cazuri de coronavirus si peste 50.000 de decese au fost oficial inregistrate in lume

Pragul de un milion de cazuri oficial declarate de coronavirus in lume a fost depasit joi, in jurul orei 19. 00 GMT, potrivit unui bilant realizat de AFP care citeaza surse oficiale.

Cate ventilatoare mecanice au spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii: 200 ar trebui sa vina in urmatoarele trei saptamani

Romania are in acest moment 1. 600 de ventilatoare mecanice pe paturile de Terapie Intensiva necesare in cazurile grave de coronavirus. Alte 200 ar urma sa vina in urmatoarele trei saptamani, in urma unei achizitii a Oficiului pentru Achizitii Publice. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment aparatele sunt suficiente.

Ministrul Sanatatii merge la Suceava, unde conducerea spitalului a demisionat la o saptamana de la numire. Noul secretar de stat din MS, medic militar, ramane acolo sa gestioneze situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de stat Ionel Oprea, medic militar, vor merge joi la Suceava. Secretarul de stat va ramane in localitate pentru gestionarea situatiei, au anuntat autoritatile. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID. Miercuri seara, noua conducere a spitalului a demisionat.

Ministrul Sanatatii din Israel, diagnosticat cu coronavirus. Yaakov Litzman si sotia lui sunt izolati la domiciliu

Ministrul sanatatii din Israel si sotia sa au fost testati poztiv pentru noulcoronavirus, sunt in carantina la domiciliu si se simt bine momentan. Yaakov Litzmaneste un apropiat al.

Ministrul Sanatatii anunta ca, in contextul evolutiei locale de la Tandarei, se poate ajunge si la o carantinare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, dupa ce autoritatile locale din judetul Ialomita au solicitat ca localitatea Tandarei sa intre in carantina, ca fiecare focar de coronavirus, mare sau mic, este evaluat particular.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )