Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Moment controversat la Roland Garros: Dominic Thiem, scos din sala principala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Moment controversat la Roland Garros: Dominic Thiem, scos din sala principala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 10 WTA, si tenismenul Dominic Thiem, locul 4 ATP, au fost protagonistii unui moment controversat, sambata, la Roland Garros, o situatie care l-a revoltat pe austriac. continuă pe Hotnews

Roland Garros (m): Djokovic, Thiem, Zverev, Tsitsipas si Del Potro s-au calificat in optimi / Borna Coric, eliminat

Principalii favoriti s-au calificat in optimi, in urma rezultatelor inregistrate sambata la Roland Garros. Novak Djokovic favorit nr. 1), Dominic Thiem 4), Alexander Zverev 5), Stefanos Tsitsipas 6), Juan Martin Del Potro 8), Fabio Fognini 9) si Karen Khachanov 10) au trecut mai departe, in timp ce Borna Coric 13) si Roberto Bautista 18) au fost eliminati.

Roland Garros: Novak Djokovic, Dominic Thiem si Alexander Zverev, calificati in runda a treia; Schwartzman, Verdasco si Edmund, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul de simplu masculin de la Roland Garros a ramas joi fara patru jucatori din randul capilor de serie: Diego Schwartzman 17), Fernando Verdasco 23), Kyle Edmund 28), si Gilles Simon 26). Nume importante precum Novak Djokovic 1), Dominic Thiem 4), Alexander Zverev 5) sau Juan Martin Del Potro 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al competitiei de la Paris. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Digisport: Serena Williams a provocat un scandal urias la Roland Garros. Ce dracu? Cred ca e o gluma. Dominic Thiem si-a iesit din minti

Serena Williams a provocat un scandal mai rar intalnit la un Grand Slam. Dupa ce a fost eliminata de Sofia Kenin, in turul 3 de la Roland Garros, americanca urma sa sustina o conferinta de presa in aceeasi sala cu Dominic Thiem.

FOTO Moment bizar! Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

FOTO Moment bizar. Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

Roger Federer, in sferturi la Roland Garros - Precizia care-i scoate din sarite pe adversari

Nu cred ca este usor lucru sa fii adversarul elvetianului, iar Leonardo Mayer a simtit-o pe propria piele - la un moment dat si-a varsat frustrarile pe o minge. Roger Federer patrunde in sferturile de la Roland Garros cu toate panzele sus, fara set pierdut, evolutiile lui de pana acum anuntandu-l drept unul dintre favoriti da, dupa o pauza de patru ani de jucat la Paris). Fedex a cedat opt game-uri 6-2, 6-3, 6-3), iar acum se poate pregati in liniste de un meci cu invingatorul disputei dintre Tsitsipas si Wawrinka.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a jucat sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep continua, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, urmand a o intalni pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep a continuat, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, intalnind-o pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )