Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Moment socant la PSD. Marcel Ciolacu a inceput sa tremure si a fost la un pas de lesin. E la spital

Adevărul Adevărul,
VIDEO Moment socant la PSD. Marcel Ciolacu a inceput sa tremure si a fost la un pas de lesin. E la spital

Liderul PSD Marcel Ciolacu a inceput sa tremure brusc in timpul unei conferinte de presa. Ciolacu a fost la un pas sa se prabuseasca. A avut nevoie de sprijinul unui coleg de partid. A fost chemata ambulanta la sediul PSD, dar, intre timp, Marcel Ciolacu si-a revenit. A plecat din sediul PSD insotit de un coleg si a mers direct la spitalul militar din Capitala. continuă pe Adevărul

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau intr-o conferinta transmisa in direct

O ambulanta a fost chemata duminica, 10 mai, la sediul central al PSD, dupa ce presedintelui partidu.

MARCEL CIOLACU: Guvernul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Executivul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Avocatului Poporului asupra Ordonantei de Urgenta a Guvernului prin care se reglementeaza cuantumul amenzilor pe perioada starii de urgenta.

UPDATE Lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau in conferinta de presa PSD: A avut o stare de lesin, primele analize au iesit bine

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul conferintei de presa in care prezenta programul partidului pentru iesirea din criza. Ciolacu a refuzat ambulanta si a plecat la spital cu masina de serviciu. Primul set de analize medicale au iesit insa bine si starea de sanatate a acestuia este una buna in acest moment, a transmis purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. in cursul dupa-amiezii, Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a facut analizele. Liderii PSD, noi detalii despre starea lui Ciolacu: Nu a existat decat o cadere de calciu, va fi externat in scurt timp. in cuvintele noastre, este sanatosMarcel Ciolacu este testat pentru Covid, la Spitalul Militar CentralTestul este negativ.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

Marcel Ciolacu a lesinat in timpul sedintei PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a lesinat, azi, in timpul conferintei PSD in care se prezenta programul de relansare a economiei.

Marcel Ciolacu, presedintele interimar PSD, la un pas de lesin in timpul conferintei de presa

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost la un pas de lesin in timp ce transmitea live, pe Facebook, programul economic al partidului, denumit Repornim Romania.

Primul mesaj al lui Marcel Ciolacu dupa iesirea din spital

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat cu numai cateva minute in urma un mesaj pe o retea sociala, pentru toti cei preocupati de starea lui de sanatate.

SPITALUL MEDICAL CENTRAL: Diagnosticul lui Marcel Ciolacu - hipocalcemie frusta; stare stabila, permite externarea

Reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila au anuntat ca liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, a suferit un episod lipotimic, mentionand ca diagnosticul a rezultat in urma unor investigatii clinice, paraclinice si de laborator, coroborate cu datele testelor imagistice si cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de catre specialisti in medicina de urgenta, ATI, neurologie si cardiologie.

Marcel Ciolacu a iesit negativ la testul rapid de coronavirus

Rezultatul testului rapid pentru coronavirus in cazul liderului PSD, Marcel Ciolacu este negativ, iar specialistii asteapta si rezultatul testului Real Time PCR.

Marcel Ciolacu se simte bine si urmeaza sa fie externat din spital. El a fost testat si pentru COVID-19 Reactii din PSD (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, se simte bine si va fi externat din Spitalul Militar Carol Davila din Capitala. Pe pacursul investigatiilor medicale, presedintele Camerei Deputatilor a fost testat s.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )