Libnet.ro
UNICEF

17:15

Marcel Ciolacu, presedintele interimar PSD, la un pas de lesin in timpul conferintei de presa

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, presedintele interimar PSD, la un pas de lesin in timpul conferintei de presa

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost la un pas de lesin in timp ce transmitea live, pe Facebook, programul economic al partidului, denumit Repornim Romania. continuă pe Antena3

VIDEO Moment socant la PSD. Marcel Ciolacu a inceput sa tremure si a fost la un pas de lesin. E la spital

Liderul PSD Marcel Ciolacu a inceput sa tremure brusc in timpul unei conferinte de presa. Ciolacu a fost la un pas sa se prabuseasca. A avut nevoie de sprijinul unui coleg de partid. A fost chemata ambulanta la sediul PSD, dar, intre timp, Marcel Ciolacu si-a revenit. A plecat din sediul PSD insotit de un coleg si a mers direct la spitalul militar din Capitala.

Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa ce aproape a lesinat in timpul conferintei de presa de la sediul PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a postat un prim mesaj, duminica, pe Facebook, dupa ce a fost aproape de lesin intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul partidului, ajungand astfel la.

A uitat atacul la statul de drept. Marcel Ciolacu, de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Presedintele interimar al PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa dea un mesaj de Ziua Europei si arata ca PSD a sustinut si va sustine in continuare parcursul european al Romaniei. in epoca Dragnea, socialistii europeni au inghetat relatiile cu PSD, in timp ce liderii de la Bruxelles au condamnat vehement atacul Guvernului Dancila la adresa statului de drept.

UPDATE Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar, unde i se fac investigatii medicale, dupa ce aproape ca a lesinat in timpul conferintei de la sediul PSD

UPDATE, 9 mai, ora 13. 30 Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a fost dus la Spitalul Militar Carol Davila din Capitala, pentru investigatii medicale. Marcel Ciolacu, presedintele interimar.

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a transmis un mesaj de Ziua Europei, prin intermediul unei postari video pe Facebook.

PSD, detalii despre starea de sanatate a lui Marcel Ciolacu

Membrii PSD spun ca Marcel Ciolacu ar fi o criza de lipotimie lesin - n. r. ) duminica, atunci cand i s-a facut rau in timupul conferintei de presa.

Marcel Ciolacu se simte bine si urmeaza sa fie externat din spital. El a fost testat si pentru COVID-19 Reactii din PSD (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, se simte bine si va fi externat din Spitalul Militar Carol Davila din Capitala. Pe pacursul investigatiilor medicale, presedintele Camerei Deputatilor a fost testat s.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

MARCEL CIOLACU: Guvernul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Executivul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Avocatului Poporului asupra Ordonantei de Urgenta a Guvernului prin care se reglementeaza cuantumul amenzilor pe perioada starii de urgenta.

PSD si programul Repornim Romania. Masurile propuse de social-democrati pentru depasirea crizei COVID-19 (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a prezentat programul Repornim Romania, prin care principala formatiune din opozitie propune o serie de masuri pentru depasirea impasului provocat de criza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )