Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Motorola readuce pe piata RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, ruleaza Android 9 si costa 1700 de euro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Motorola readuce pe piata RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, ruleaza Android 9 si costa 1700 de euro

Motorola a readus pe piata o versiune ultra-moderna a RAZR, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion si a definit o parte din cultura pop. Pentru multi, RAZR a fost primul telefon mobil, dar versiunea de acum nu are cum sa faca volume mari. Noul Motorola RAZR este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliaza complet. Motorola Mobility a fost achizitionata de Lenovo Group Holdings in 2015. continuă pe Hotnews

VIDEO A murit Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei Conexiuni

Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei brasovene Conexiuni, a murit miercuri seara, inmormantarea fiind programata sambata la Biserica Sfintii Voievozi din Urlati, anunta familia muzicianului.

Oferta din Germania pentru unul dintre cei mai promitatori fundasi din Liga 1

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botosani, a dezvaluit ca are in acest moment o oferta importanta de la un club din Germania pentru unul dintre jucatorii sai.

Unul dintre cei mai temuti JIHADISTI, UCIS de armata israeliana. ALERTA DE ATAC CU RACHETE: Oamenii s-au ascuns in sunt BUNCARE

Fortele armate israeliene l-au ucis, marti dimineata, pe unul dintre cei mai temuti jihadisti. Baha Abu Al-Atta, un comandant militar al gruparii palestiniene Jihadul Islamic,a murit in locuinta sa,.

Una dintre cele mai bune carti de bucate ale anului 2019: Romaneste. Punct si de la capat.

Bucataria romaneasca este una dintre cele mai gustoase din lume, datorita combinatiilor inedite de i.

Motorola reintroduce in piata un telefon clasic: Motorola Razr. Pretul piperat pe care-l are si specificatiile tehnice (VIDEO)

Dupa 15 ani, compania Motorola a readus la viata unul dintre cele mai de succes telefoane ale sale, Motorola Razr, doar ca in varianta android pliabila. Modelul original al Motorola Razr a fost lansat in.

Vantul a batut cu aproape 180 kmh la varful Omu, una dintre cele mai mari valori inregistrate vreodata acolo

La varful Omu rafalele de vant au atins aproape 180 kmh miercuri seara, fiind printre cele mai mari viteze inregistrate de cand se fac masuratori. Nu exista an in care viteza maxima a vantului sa nu atinga cel putin 120 kmh la cea mai inalta statie meteo din tara, insa 178,2 kmh reprezinta o exceptie. Miercuri a fost o zi speciala si la temperaturi, fiindca cel mai cald a fost la Fagaras, un loc care foarte rar are ocazia sa gazduiasca cea mai ridicata temperatura a zilei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )