Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oferta din Germania pentru unul dintre cei mai promitatori fundasi din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Oferta din Germania pentru unul dintre cei mai promitatori fundasi din Liga 1

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botosani, a dezvaluit ca are in acest moment o oferta importanta de la un club din Germania pentru unul dintre jucatorii sai. continuă pe Online Sport

Unul dintre cei mai temuti JIHADISTI, UCIS de armata israeliana. ALERTA DE ATAC CU RACHETE: Oamenii s-au ascuns in sunt BUNCARE

Fortele armate israeliene l-au ucis, marti dimineata, pe unul dintre cei mai temuti jihadisti. Baha Abu Al-Atta, un comandant militar al gruparii palestiniene Jihadul Islamic,a murit in locuinta sa,.

Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune ca Theodor Paleologu, candidatul partidului la alegerile prezidentiale, a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. in mod sigur, va marca pozitiv viitorul natiunii noastre, afirma Tomac.

Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Va marca pozitiv viitorul natiunii noastre

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Romania merita o noua sansa si acest lucru se poate realiza doar inv.

VIDEO Motorola readuce pe piata RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, ruleaza Android 9 si costa 1700 de euro

Motorola a readus pe piata o versiune ultra-moderna a RAZR, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion si a definit o parte din cultura pop. Pentru multi, RAZR a fost primul telefon mobil, dar versiunea de acum nu are cum sa faca volume mari. Noul Motorola RAZR este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliaza complet. Motorola Mobility a fost achizitionata de Lenovo Group Holdings in 2015.

Investitia Tesla care ar putea face din Europa o forta in industria masinilor electrice

Tesla, compania lui Elon Musk, e cunoscuta drept unul dintre cei mai importanti producatori auto de masini electrice, gratie modelelor Tesla. Si se pregateste acum sa-si aduca tehnologia.

Anuntul bomba facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente. Este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

Adidas va inchide fabricile super-automatizate din Germania si SUA si va muta o parte dintre roboti in Asia

Producatorul de echipament sportiv Adidas va inchide doua fabrici puternic robotizate din Germania si SUA si o parte dintre tehnologii vor ajunge in Asia. Fabricile au fost deschise in ideea de a produce aproape de locurile cu cerere mare, dar s-au dovedit a fi costisitor de gestionat, scrie Reuters. Valoarea de piata a companiei este de 54 miliarde dolari si actiunile au variat in ultimul an intre 178 si 297 dolari.

VIDEO A murit Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei Conexiuni

Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei brasovene Conexiuni, a murit miercuri seara, inmormantarea fiind programata sambata la Biserica Sfintii Voievozi din Urlati, anunta familia muzicianului.

HUNOR KELEMEN: Niciunul dintre cei care intra in turul doi nu a cerut sprijinul comunitatii maghiare

Liderul UDMR, Hunor Kelemen, spune ca niciunul dintre cei doi candidati ramasi in cursa prezidentiala nu a solicitat sprijinul comunitatii maghiare si astfel nu va face campanie pentru niciunul dintre ei, dar ii indeamna pe alegatorii formatiunii sa mearga la vot. Kelemen Hunor a spus, insa, ca el il sustine, cu stampila in mana, pe candidatul Partidului Popular European.

Adidas isi inchide fabricile robotizate din Germania si SUA

Fabricantul german de echipament sportiv Adidas AG intentioneaza sa inchida fabricile sale robotizate din Germania si SUA, lansate ca sa aduca productia mai aproape de clienti, conform Reuters.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )