Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Narcis Iustin Ianau: Vreau sa plec din Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Narcis Iustin Ianau: Vreau sa plec din Romania

Contratenorul in varsta de 18 ani, finalist in 2013 la Eurovision Romania si in 2011 la Romanii au talent, tocmai si-a lansat primul videoclip din cariera, filmat pe meleagurile natale. Totusi, interpretul de opera nu crede intr-un viitor in tara si se gandeste serios la ofertele primite din strainatate. continuă pe Adevărul

VIDEO Contratenorul bacauan Narcis Iustin Ianau a lansat un videoclip alaturi de prietena sa

Narcis Iustin Ianau, bacauanul care a impresionat o tara intreaga cu vocea sa la emisiunea Romanii au talent, a lansat un nou videoclip.

Iar ne facem de ras! Francezii se plang de invazia hotilor de buzunare veniti din Romania

Francezii se plang de invazia hotilor de buzunare veniti din Romania si Bulgaria. intr-un articol de opt pagini dintr-o revista frantuzeasca, se vorbeste despre imigrantii de etnie roma veniti din tara.

Utilizatorii din Romania pot de acum cumpara carti electronice de pe magazinul Google Play

Incepand din aceasta saptamana, sectiunea de carti electronice este disponibila in Google Play si pentru utilizatorii din Romania. Doritorii pot previzualiza carti de la editurile care au semnat parteneriate cu Google, iar apoi le pot achizitiona din magazinul online Play. Cele mai ieftine carti costa sub 7 lei, dar exista si unele de peste 80 de lei. Majoritatea covarsitoare a cartilor sunt in engleza.

Victor Ponta, despre investitorii straini: Daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta sustine ca toti sefii marilor institutii financiare, FMI, Banca Mondiala, BEI, BERD, au fost la Bucuresti de la inceputul anului si au dat un mesaj de credibilitate si de soliditate a Romaniei, de potential de dezvoltare. Ponta mai spune ca acesta este mesajul pe care doresc investitorii sa-l auda, ca altfel, daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

PDL someaza autoritatile: Trebuie sa aflam cum a fugit Omar Hayssam din Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri ca autoritatile romane trebuie sa clarifice modul in care omul de afaceri Omar Hayssam a reusit sa fuga din Romania in urma cu sapte ani. Cu totii vrem sa stim varianta oficiala si reala asupra modului in care Omar Hayssam a parasit tara. Nu pot sa fac speculatii daca a fost sau nu ajutat de cineva. Nu m-as indrepta spre institutii, ci mai degraba spre membrii familiei, a declarat Vasile Blaga intr-o interventie telefonica la Realitatea .

Radu Banciu: N-au vrut popii sa-l elibereze pentru o zi pe Gigi Becali, desi el e Dumnezeul bisericilor din Romania

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, cum l-au sabotat preotii romani pe Gigi Becali, Dumnezeul bisericilor din Romania, prin neacordarea avizului necesar ins.

Cum sa vizitezi virtual cele mai frumoase locuri din Romania - Lista extinsa cu atractiile turistice puse de Google pe Street View

Google a extins masiv Street View in ultimele luni, prima oara in aprilie si a doua oara in iunie, astfel ca acum sunt panorame cu aproape toate drumurile din Romania, dar sunt incluse si locuri unde masinile nu au putut ajunge. Cu un triciclu propulsat de forta umana, Google a fotografiat piete, parcuri, curti de caswtele sau de cetati sasesti, dar si muzee in aer liber si chiar stadioane. In articol poti gasi o lista cu peste 30 de locuri frumoase si link-uri care iti permit sa le explorezi.

Oana Zavoranu, alaturi de Madalina Ghenea si Catrinel Menghia in topul celor mai frumoase femei din Romania!

Oana Zavoranu a dezvaluit cu mandrie faptul ca un important site american destinat barbatilor a inclus-o in topul celor mai frumoase femei din Romania, alaturi de alte cateva nume precum Madalina Ghenea, Catrinel Menghia sau Monica Barladeanu. Continue reading .

Maria Grapini va participa la lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, va participa joi, la lansarea in limba romana a Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, editia a XI-a, potrivit unui comunicat remis redactiei.

VIDEO Start in cel mai dificil traseu din Romania, Marathon 7500

500 de participanti din Romania, dar si din strainatate Japonia, SUA, Grecia, Polonia) se intrec in cea ma tare competitie de rezistenta din Romania - Marthon 7500, care presupune parcurgerea unui traseu extrem de dur, de 95 de kilometri, prin Muntii Bucegi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )