Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Start in cel mai dificil traseu din Romania, Marathon 7500

Adevărul Adevărul,
VIDEO Start in cel mai dificil traseu din Romania, Marathon 7500

500 de participanti din Romania, dar si din strainatate Japonia, SUA, Grecia, Polonia) se intrec in cea ma tare competitie de rezistenta din Romania - Marthon 7500, care presupune parcurgerea unui traseu extrem de dur, de 95 de kilometri, prin Muntii Bucegi. continuă pe Adevărul

Cel mai controversat castel din Romania, in atentia strainilor. Vanatorii de fantome au venit sa ii afle misterele

Vanatorii de fantome au invadat Castelul Corvinilor. Echipa celei mai urmarite emisiuni de la Travel Channel, Ghost Adventure, a venit in Romania sa caute activitate paranormala in castelul din.

Expunerea investitorilor pe pietele emergente a atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

Investitorii si-au redus, in luna iulie, expunerea pe actiunile de pe pietele emergente pana la cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani, pe fondul sporirii temerilor referitoare la o aterizare dura a economiei chineze, dar si al asteptarilor privind aprecierea dolarului american, arata rezultatele unui sondaj publicat de Bank of America Merrill Lynch, transmite Reuters.

Oana Zavoranu, alaturi de Madalina Ghenea si Catrinel Menghia in topul celor mai frumoase femei din Romania!

Oana Zavoranu a dezvaluit cu mandrie faptul ca un important site american destinat barbatilor a inclus-o in topul celor mai frumoase femei din Romania, alaturi de alte cateva nume precum Madalina Ghenea, Catrinel Menghia sau Monica Barladeanu. Continue reading .

A aflat ca este cel mai bogat om din lume, dar la cateva secunde a saracit

Un american a fost, pret de cateva secunde, cel mai bogat om din lume fara voia lui. Barbatul a descoperit minunea cand a primit extrasul de cont. Atunci a aflat ca detine o adevarata avere, de aproape.

Cavani, al cincilea cel mai scump transfer din istorie

Venirea lui Edinson Cavani la PSG l-a propulat in top 5 al celor mai scumpe transferuri din istoria fotbalului. Locul 1 ramane al lui Cristiano Ronaldo. In acest top, Spania a platit primele patru transferuri cele mai mari din lume. Pentru Italia, o singura echipa este in top 10, Lazio, care rezista acolo din anul 2000, cu mutarea lui Crespo pe 57 de milioane de euro. Iata clasamentul top 10 al celor mai mari transferuri din istoria fotbalului.

Vanzarile auto din Europa, la cel mai scazut nivel din ultimele doua decenii

Vanzarile de autoturisme din Europa au scazut, in iunie, pana la cel mai redus nivel din ultimele doua decenii, din cauza somajului record care afecteaza zona euro.

Cum sa vizitezi virtual cele mai frumoase locuri din Romania - Lista extinsa cu atractiile turistice puse de Google pe Street View

Google a extins masiv Street View in ultimele luni, prima oara in aprilie si a doua oara in iunie, astfel ca acum sunt panorame cu aproape toate drumurile din Romania, dar sunt incluse si locuri unde masinile nu au putut ajunge. Cu un triciclu propulsat de forta umana, Google a fotografiat piete, parcuri, curti de caswtele sau de cetati sasesti, dar si muzee in aer liber si chiar stadioane. In articol poti gasi o lista cu peste 30 de locuri frumoase si link-uri care iti permit sa le explorezi.

Editia a treia a Cupei Equestria va gazdui cel mai dificil circuit al Romanian Grand Prix la echitatie

A treia editie a competitiei nationale de sarituri peste obstacole Cupa Equestria, care va include si etapa a treia a Romanian Grand Prix la echitatie, va debuta joi, 25 iulie, la baza hipica a clubului Equestria din Tancabesti, comuna Snagov DN1), cu un numar de 130 de cai inscrisi in competitie, provenind de la cluburi din Bucuresti si din tara, dar si din Ungaria si Bulgaria.

Cel mai folosit condiment din bucatarie te poate imbolnavi de cancer la stomac

O alimentatie prea bogata in sare creste riscul aparitiei cancerului gastric, prin favorizarea activitatii bacteriene, relateaza passionsante. be. Bacteria Helicobacter pylori, extrem de raspandita - jumatate.

Cel mai discutat subiect din media online, BAC-ul. Ce ton au avut articolele?

Cel mai discutat subiect din mass-media online din Romania in perioada 1 iunie 12 iulie 2013 a fost bacalaureatul, conform unei analize de monitorizare* realizata de MediaIQ, primul serviciu romanesc de media intelligence. In perioada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )