Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa fim precauti. Nu suntem intr-o scadere a cazurilor

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa fim precauti. Nu suntem intr-o scadere a cazurilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, sambata, ca numarul cazurilor de COVID-19 nu este in scadere in Romania si ca cetatenii trebie sa fie precauti in continuare. Tataru a subliniat ca personalul medical din Romania este in continuare expus infectarilor cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre relaxarea restrictiilor: Trebuie sa fim precauti. Nu suntem intr-o scadere a cazurilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata dimineata ca in acest moment personalul medical din Romania ramane in continuare expus infectarilor cu noul coronavirus. El a precizat care sunt ce.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: inca nu suntem la varful pandemiei de COVID-19. Romania a depasit criza medicamentelor si a materialelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania nu a ajuns inca la varful pandemiei de coronavirus, iar dupa 15 mai autoritatile mizeaza pe.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

Cum explica Nelu Tataru raportarea ca decese COVID-19 a persoanelor cu boli grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat la Digi24 de ce persoane care sufereau de boli grave, unele in faza terminala, au fost incluse in bilantul deceselor de COVID-19.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Poate vom avea concedii spre a doua jumatate a lunii iunie-iulie, dar nu avansam o data Cum se vor desfasura activitatile de zi cu zi ale romanilor dupa 15 mai (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, o serie de precizari referitoare la felul in care ar trebui sa se desfasoare activitatile de zi cu zi ale.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, chemati in Parlament sa dea explicatii cu privire la masurile luate in timpul epidemiei

Premierul Ludovic Orban a fost chemat in fata Parlamentului, in 18 mai, pentru a da explicatii cu privire la masurile luate impotriva COVID-19. Si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost chemat in fata alesilor in 11 mai.

MINISTRULL SANATATII: Precautiile trebuie sa ramana si dupa ridicarea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca precautiile trebuie sa ramana si dupa ridicarea starii de urgenta in Romania.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: inca nu am trecut de varful pandemiei in Romania

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ritmul imbolnavirilor la nivel national este unul care se mentine constant, in jurul a 300 de noi cazuri zilnic, insa Romania nu a depasit varful pandemiei provocate de SARS-CoV-2.

De ce sunt trecuti la decese Covid-19 cei care aveau si alte boli grave sau erau intr-o faza terminala. Explicatiile lui Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat la Digi24 de ce persoane care sufereau de boli grave, unele in faza terminala, au fost incluse in bilantul deceselor de COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )