Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Nicusor Dan: ii astept pe tineri sa intre in administratia publica

România Liberă România Liberă,
VIDEO Nicusor Dan: ii astept pe tineri sa intre in administratia publica

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, joi, in cadrul unei ceremonii org. continuă pe România Liberă

ORBAN, CATRE NICUSOR DAN: Astept un audit serios la Primarie pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, relateaza news. ro.

Orban catre Nicusor Dan: Astept un audit serios pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, iar adevarul trebuie spus. Seful Executivului l-a asigurat pe edilul in functie ca Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea orasului.

FOTO Unde si-a parcat masina Nicusor Dan in prima zi de Primar General al Capitalei

Nicusor Dan, noul primar general al Capitalei, si-a parcat masina inainte de ceremonia de investire, intr-o parcare publica, de langa Parcul Cismigiu, cam la 10 minute de mers pe jos de primarie, si a platit civilizat taxa de parcare. Imaginile au fost surprinse de un cetatean care trecea prin zona.

VIDEO Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus juramantul: Vreau sa-i asigur pe bucuresteni ca aceasta institutie va fi partenerul lor, nu se poate sa nu reusim

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus joi juramantul si si-a preluat mandatul, alaturi de consilierii generali. Acesta a declarat ca Primaria Capitalei va fi partenerul cetatenilor, iar Bucurestiu are un potential urias si oameni valorosi, astfel ca este imposibil sa nu reusim. Nicusor Dan a facut apel la bucuresteni sa aiba rabdare pentru ca problemele grave ale orasului nu se pot rezolva peste noapte. Acesta a mai promis ca va dechide larg usa Primariei dupa ce numarul de cazul de COVID 19 va scadea sub 100zi. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment, a declarat ca va sprijini proiectele noului primar general si a cerut un audit la Primarie.

Nicusor Dan, noul Primar General al Capitalei: Sunt asa multe energii in Bucuresti, ca nu putem sa nu reusim. Astept CV-uri de la tinerii iesiti de pe bancile universitatilor. Veniti in administratia publica! (VIDEO)

Nicusor Dan este noul Primar General al Capitalei. Acesta a depus juramantul si a sustinut un discurs despre multele probleme de rezolvat, dar si despre potentialul urias si energiile extraordinare ale.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a platit stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati. Firea: O noua zi, un nou fake news (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a oprit plata stimulentelor datorate adultilor cu dizabilitati din Bucuresti. O noua zi, un nou fake news, a anuntat imadiat Firea. Intre.

Unde si-a parcat masina Nicusor Dan in prima zi de mandat la Primaria Capitalei (FOTO)

Nicusor Dan a fost investit, joi, in functia de Primar General al Capitalei. El a venit la ceremonia de investitura cu masina personala, pe care a lasat-o intr-o parcare publica situata cam la 10 minute de me.

Ludovic Orban, la preluarea mandatului de primar de catre Nicusor Dan: Prezenta mea aici este o garantie a faptului ca in calitate de premier voi sprijini toate proiectele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul prin care Nicusor Dan a fost investit oficial in functia de primar general al Capitalei, ca in calitate de sef al Executivului va sprijini toate proiectele.

Nicusor Dan: Cer bucurestenilor rabdare si solidaritate, pentru ca sunt niste probleme grave si urgente pe care trebuie sa le rezolvam (VIDEO)

In cursul zilei de joi, primarul ales al Capitalei a depus juramantul si a preluat functia de edil. Nicusor Dan le-a solicitat bucurestenilor sa aiba rabdare, pentru ca orasul se confrunta cu trei mari.

Nicusor Dan: Nu mai sunt membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul. Din punct de vedere juridic, asociatia este total independenta de mine in momentul acesta (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a explicat luni seara, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir,ca nu mai este membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care are.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )