Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Noi imagini HD arata momentul exploziei din Beirut in slow-motion

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noi imagini HD arata momentul exploziei din Beirut in slow-motion

O noua inregistrare video arata momentul socant al exploziei care a zguduit Beirutul martea trecuta, clipul inregistrat HD 4K fiind surprins cu un iPhone SE la mai putin de un kilometru distanta de port. continuă pe Hotnews

Mireasa filmata in timpul exploziei din Beirut povesteste socul prin care a trecut

Sedinta foto de nunta a unei mirese din Beirut a fost intrerupta de explozia care a ucis peste 130 de oameni, a ranit alti 5000 si a lasat peste 300. 000 de oameni fara locuinte. Iata cum s-a vazut tragicul eveniment prin ochii ei! .

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, potrivit analistilor, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirut, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni, potrivit unor analisti citati de Reuters si preluati de news. ro. Cea mai recenta estimare a Fondului Monetar International, anterioara exploziei de marti, indica un declin al economiei de 12%, din cauza agravarii crizei economice si politice.

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirus, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni.

Imagini si informatii noi dupa explozia din Beirut! Cel putin 157 de morti si peste 5.600 raniti

Continua ancheta dupa explozia devastatoare din Beirut. 16 functionari ai administratiei portuare si autoritatii vamale au fost arestati preventiv. intre timp, presedintele francez Emmanuel Macron a ajuns in capitala libaneza si a mers la locul exploziei.

LE VIF: Care vor fi consecintele politice ale exploziei din Liban?

Dubla explozie care a devastat Beirutul, de o violenta inedita in istoria Libanului, a slabit si mai mult o putere foarte contestata, intr-o tara extrem de polarizata si aflata in faliment. Poate aceasta drama sa accelereze caderea guvernului si sa dea un nou impuls revoltei populare care slabise din cauza pandemiei de coronavirus si a crizei economice sau dimpotriva, sa intareasca puterea, sprijinita in special de Hezbollahul pro-iranian?, scrie Le Vif intr-o analiza citata de Rador. Exploziile din Beirut: 16 functionari ai portului au fost retinuti procuror).

Descoperire socanta la Galati. Legatura cu explozia din Beirut

Politistii din Galati au descoperit 35 de tone de azotat de amoniu, depozitat in conditii improprii, la sediul unei firme din judet. Administratorul societatii este acum cercetat pentru trafic de produse si substante toxice. Substanta este aceeasi care se face vinovata de uriasa explozie din Beirut, in urma careia peste 150 de persoane au murit .

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene pentru a risipi multimea de protestatari

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene, duminica, pentru a risipi multimea de protestatari care aruncau cu pietre si care blocasera o strada din apropierea Parlamentului, in a doua zi de proteste guvernamentale declansate dupa explozia devastatoare de saptamana trecuta.

Putine sperante sa mai fie gasiti supravietuitori sub ruinele din Beirut (armata)

Speranta de a gasi supravietuitori sub ruinele din portul din Beirut la cinci zile dupa explozia devastatoare care a lovit capitala libaneza s-a diminuat, a anuntat duminica armata libaneza.

Explozia din Beirut: Bilantul deceselor a urcat la 154

Bilantul deceselor provocate de explozia din Beirut a urcat la 154, a declarat ministrul libanez al sanatatii, citat de agentia de stat NNA si Reuters.

Cine este rusul Igor Grechushkin, proprietarul ambarcatiunii cu nitrat de amoniu din Beirut

Investigatia oficiala asupra exploziilor devastatoare din Beirut este abia la inceput, dar exista deja date despre tragedia de marti. Este cunoscut faptul ca deflagratiile care au ucis aproximativ 150 de oameni,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )