Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO O noua gafa a Vioricai Dancila: Exista prezumtia de vinovatie. Nu vreau sa se inteleaga ca o acuz de ceva pe doamna Kovesi, ca vreau sa ma implic in justitie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO O noua gafa a Vioricai Dancila: Exista prezumtia de vinovatie. Nu vreau sa se inteleaga ca o acuz de ceva pe doamna Kovesi, ca vreau sa ma implic in justitie

Premierul Viorica Dancila a facut vineri o noua gafa, spunand, in timp ce incerca sa justifice din nou de ce nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului european, ca exista prezumtia de vinovatie si ca aceasta trebuia sa lamureasca acuzatiile care i se aduc, inainte sa acceseze functia. Dancila a tinut sa sublinieze ca nu o cunoaste pe fosta sefa a DNA si nu are nicio problema personala, fiind vorba despre un principiu pe care il cerem altora si trebuie sa il cerem tuturor. continuă pe Hotnews

Cazul Kovesi. Dancila, inca o gafa: Exista prezumtia de vinovatie

Intrebata despre Laura Codruta Kovesi, premierul Viorica Dancila a declarat ca exista prezumtia de vinovatie. Nu vreau sa inteleaga ca o acuz de ceva pe doamna Laura Codruta Kovesi sau ca ma implic in justitie, a adaugat Dancila, care vorbea, de fapt, despre prezumtia de nevinovatie.

EXCLUSIV ONLINE Film mut cu fani: Ce au raspuns sustinatorii Vioricai Dancila atunci cand au fost intrebati de B1.RO de ce au venit sa o sustina la lansarea candidaturii pentru prezidentiale (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Sustinatorii Vioricai Dancila pareau sa nu stie de ce se afla in fata Biroului Electoral Central, in ziua in care liderul PSD, Viorica Dancila, si-a depus candidatura la presedintia.

RALUCA TURCAN: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Raluca Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare!

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a.

Fostul ministru Miron Mitrea face parte din echipa de campanie a Vioricai Dancila: Ne stim de 20 de ani

Miron Mitrea, fost ministru PSD al Transporturilor, va face parte din echipa de campanie a Vioricai Dancila, potrivit g4media. ro. Ne stim de 20 de ani, am o experienta semnificativa si nu pot sa refuz.

Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan o criticadur pe Viorica Dancila pentru cea mai recenta greseala de exprimare. Ivan sustine ca multi membri PSD rad pe la colturi de candidatura Vioricai.

Dancila, o noua gafa la depunerea candidaturii: Nicio mama sa nu-i fie frica ca nu va primi salariul sau ii va fi taiata alocatia

Viorica Dancila recidiveaza cu o noua greseala de exprimare. Dupa ce in trecut spunea ca orice om ii e frica de o plangere penala, joi, la depunerea candidaturii la prezidentiale ea a spus ca este nevoie de un presedinte care sa sustina un pact pentru bunastare astfel incat nicio mama sa nu-i fie frica ca nu va primi salariul sau ii va fi taiata alocatia.

Raluca Turcan (PNL): Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca premierul Dancila este obligata sa vina de urgenta in Parlament pentru validare, precum si ca joaca de-a guvernarea se apropie de.

Reactia Vioricai Dancila la decizia CCR: Raspunsul Curtii spune astazi intregii tari ca presedintele a incalcat Constitutia cu cinism si nepasare

Premierul Viorica Dancila a reactionat miercuri, pe Facebook, la decizia Curtii Constitutionale, afirmand ca aceasta este dovada ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia. Fie ca vorbim de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )