Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest. Primii protestatari s-au adunat in Piata Universitatii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest. Primii protestatari s-au adunat in Piata Universitatii

Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns sambata la Bucuresti pentru a participa la protestul Romania spune nu coruptiei. Toti pentru justitie, programat incepand cu ora 18:00 in Piata Universitatii. Primii protestatari, printre are se afla si grupuri de manifestanti sositi din tara, au ajuns deja in Piata Universitatii, ei adunandu-se la fantana. continuă pe Hotnews

Mars de protest de amploare impotriva modificarii legilor justitiei, Codului penal si Codului fiscal, anuntat pentru sambata in Bucuresti. Protestatarii din tara, chemati sa li se alature celor din Capitala

Un mars de protest de amploare impotriva modificarii legilor justitiei, a Codului penal si a Codului fiscal este anuntat sambata, incepand cu ora 18:00, in Piata Universitatii din Bucuresti. Protestatarii din tara sunt chemati sa li se alature celor din Capitala la protestul Toate drumurile duc la Bucuresti. 'Revolutia' generatiei noastre. Protestatarii urmeaza sa se adune in Piata Universitatii, de unde vor pleca in mars pe traseul Piata Universitatii - Piata Unirii - Fantani - Parlament, cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara Avocatul Poporului, CCR, CNA).

Mii de oameni au iesit in strada sambata seara in marile orase din tara

Mii de oameni au iesit in strada sambata seara in marile orase din tara, pentru a protesta modificarii legilor justitiei in Parlament, precum si impotriva PSD. Peste 2. 000 de.

Fabrica de haine contrafacute, inscriptionate cu marci cunoscute, descoperita in Ilfov. Hainele erau vandute in cateva centre comerciale din tara

O fabrica de haine contrafacute, inscriptionate cu diverse marci cunoscute, precum si un depozit in care erau tinute articolele vestimentare aduse din Turcia, au fost descoperite de politisti in localitatea ilfoveana Pantelimon, respectiv in Sectorul 2 al Capitalei. Hainele erau vandute in mai multe centre comerciale din tara, dar si online, scrie News. ro. Prejudiciul in acest caz se ridica la aproximativ 500. 000 de euro.

Viscol, ninsori si blocaje in jumatate din tara. Raed Arafat: Sunt echipe de interventie pe teren

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a vorbit, joi, despre situatia din tara. Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii in Romania. Este haos in trafic pe Valea Prahovei, iar.

Protestatarii IAU CU ASALT Capitala! Mii de oameni din tara se alatura bucurestenilor pentru un PROTEST DE AMPLOARE (VIDEO, FOTO)

Capitala e luata cu asalt de romanii din provincie care vor sa participe la protestul de sambata seara, din Piata Universitatii. Oamenii vin in grupuri mari cu microbuzele, trenurile si.

Protestatarii IAU CU ASALT Capitala! Mii de oameni din tara se alatura bucurestenilor pentru un PROTEST DE AMPLOARE (VIDEO)

Capitala e luata cu asalt de romanii din provincie care vor sa participe la protestul de sambata seara, din Piata Universitatii. Oamenii vin in grupuri mari cu microbuzele, trenurile si.

Dan Barna: USR sustine protestele din Bucuresti si din tara

Uniunea Salvati Romania sustine protestele care au loc in cursul serii la Bucuresti si in mai multe orase din tara, a declarat, sambata, la Cluj, presedintele USR, Dan Barna, scrie Agerpres.

Manifestatii de AMPLOARE in TIMISOARA si in CLUJ-NAPOCA: Afara, afara, coruptia din tara!, Democratie, nu oligarhie!

Mii de oameni au ajuns in centrul Timisoarei ca sa protesteze fata de actuala guvernare. Ei s-au adunat in Piata Operei pentru a-si arata dezacordul fata de masurile luate de majoritatea.

Aproape 10.000 de protestatari sunt in Piata Universitatii si in alte orase din tara

Au loc manifestatii la Timisoara, Iasi, CLuj, Brasov,Oradea si Siubiu. *Piata Universitatii a fost ocupata de peste 7. 000 de protestatari *Protestatarii au ocupat soseaua in Piata Universitatii. Protestatarii au incercat sa rupa cordonul format de jandarmi si sa inlature gardul pentru a ocupa carosabilul. Un grup de aproximativ 10 persoane a recurs la violenta impotriva jandarmilor. intre timp, din partea opusa, protestatarii au reusit sa rupa barajul si sa ocupe soseaua. Efectivele de jandarmi au fost sporite. Sunt aproximativ 100 de jandarmi. *Incidente la proteste, Piata Universitatii a fost blocata, jandarmii nu ii mai lasa pe oameni sa iasa de la metrou. *Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii in Pasajul Universitatii. S-a format un cordon de jandarmi in pasajul de la Universitate care blocheaza iesirea protestatarilor. Jandarmii spun ca au format acest cordon pentru ca sunt foarte multi oameni in Piata Universitatii si se blocheaza circulatia. *ACTUALIZARE 18:29 Purtatorul de cuvant al PSD, despre protestatari: Violenta ii caracterizeaza Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Marius Dobre, reactioneaza la mobilizarea protestatarilor, sambata, 20 ianuarie, in Piata Univeristatii din Bucuresti. Invitat in studioul Antena 3, Dobre s-a intrebat retoric daca protestul este unul anuntat sau autorizat, dupa care a facut referire la violentele provocate in Piata Victoriei de unii protestatari rezist, in luna decembrie.

HARTA PROTESTELOR DIN TARA SI DIASPORA: Sambata e ziua decisiva!

Sambata, 20 ianuarie, este ziua marilor proteste. in Bucuresti se anunta o manifestatie importanta, la care vor veni romani din toate colturile tarii, dar proteste vor avea loc in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )