Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Oficialii MAI anunta masuri speciale pentru ziua alegerilor. Avertisment pentru cei care si-au schimbat resedinta in scop electoral

Adevărul Adevărul,
VIDEO Oficialii MAI anunta masuri speciale pentru ziua alegerilor. Avertisment pentru cei care si-au schimbat resedinta in scop electoral

Oficialii Ministerului Afacerilor Interne au anuntat, sambata dupa amiaza, ca institutia a luat masuri speciale pentru desfasurarea fara incidente a scrutinului de duminica. Ministrul de resort a declarat ca in toata tara au fost identificate zone speciale de interventie unde exista un potential mai ridicat de producere a unor incidente, iar la nivelul fiecarui judet vor functiona, in ziua scrutinului, grupe operative. continuă pe Adevărul

Marcel Vela anunta masuri speciale pentru alegerile locale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, sambata, ca pentru alegerile locale s-a dispus.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

Masuri speciale impuse de UEFA pentru barajele de calificare la EURO 2020

In contextul pandemiei, Comitetul Executiv UEFA a aprobat o serie de masuri speciale pentru disputarea jocurilor care stabilesc ultimele participante la Campionatul European din vara viitoare, anunta FRF. ro .

Guvernul a prelungit pana la final de 2020 mai multe masuri privind sistemul de asigurari sociale de sanatate. Despre ce este vorba

Guvernul a prelungit pana la sfarsitul anului mai multe masuri care vizeaza sistemul de asigurari sociale de sanatate, anunta Ministerul Sanatatii printr-un comunicat de presa. Demersul s-a.

Ministerul de Interne, mobilizare maxima pentru ziua Alegerilor Locale

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a solicitat mobilizare maxima pentru ziua alegerilor, dis.

Ministerul Afacerilor Interne, masuri pentru ziua alegerilor: MAI a mobilizat peste 43.000 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, pompieri si lucratori de la alte structuri (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-sef de politie Monica Dajbog a sustinut vineri, 25 septembrie, o declaratie de presa la sediul MAI, cu privire la activitatile derulate de.

AVOCATUL GENERAL AL CJUE: infiintarea Sectiei Speciale pentru investigarea magistratilor in Romania incalca legislatia UE

Numirea interimara a sefului Inspectiei Judiciare si normele nationale privind infiintarea unei sectii de parchet specifice cu competenta exclusiva pentru investigarea infractiunilor savarsite de magistrati in Romania sunt contrare dreptului Uniunii, a decis avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE), Michal Bobek.

Aplicatia care ar putea fi mai utila decat Zoom pentru conferintele video

Este posibil sa fi auzit de Prezi ca fiind un software inovator asemanator batranului PowerPoint. Diferenta a fost ca puteai prezenta informatiile intr-o maniera mai dinamica. Prezi s-a.

Un Brexit fara acord, de trei ori mai scump decat pandemia pentru Regatul Unit

Un Brexit fara un acord comercial ar putea fi de trei ori mai scump pe termen lung decat pandemia de coronavirus pentru economia britanica, avertizeaza marti un studiu realizat de centrul de cercetare The UK in a Changing Europe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )