Libnet.ro
UNICEF

10:16

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua. continuă pe B1

Marcel Vela anunta masuri speciale pentru alegerile locale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, sambata, ca pentru alegerile locale s-a dispus.

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

REACTIA PSD IN URMA DECLARATIEI LUI MARCEL VELA: Este clar ca toate actiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor

Reactia PSD dupa ce ministrul Marcel Vela a anuntat masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica: social-democratii sustin ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului.

VIDEO Oficialii MAI anunta masuri speciale pentru ziua alegerilor. Avertisment pentru cei care si-au schimbat resedinta in scop electoral

Oficialii Ministerului Afacerilor Interne au anuntat, sambata dupa amiaza, ca institutia a luat masuri speciale pentru desfasurarea fara incidente a scrutinului de duminica. Ministrul de resort a declarat ca in toata tara au fost identificate zone speciale de interventie unde exista un potential mai ridicat de producere a unor incidente, iar la nivelul fiecarui judet vor functiona, in ziua scrutinului, grupe operative.

Ministerul de Interne, mobilizare maxima pentru ziua Alegerilor Locale

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a solicitat mobilizare maxima pentru ziua alegerilor, dis.

Regulile de siguranta ale participantilor la ziua alegerilor locale 2020

Alegerile locale de duminica reprezinta primul scrutin organizat in Romania de la declansarea epidemiei de COVID-19, astfel ca pentru a vota trebuie respectate mai multe masuri de protectie sanitara, cele mai importante fiind pastrarea distantei de cel putin un metru fata de alte persoane, purtarea mastii de protectie, dezinfectarea mainilor. in plus, de aceasta data alegatorii vor fi cei care manevreaza actul de identitate, buletinele de vot si isi lipsesc autocolantul cu mentiunea Votat pe cartea de identitate, scrie News.

Ministerul Afacerilor Interne, masuri pentru ziua alegerilor: MAI a mobilizat peste 43.000 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, pompieri si lucratori de la alte structuri (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-sef de politie Monica Dajbog a sustinut vineri, 25 septembrie, o declaratie de presa la sediul MAI, cu privire la activitatile derulate de.

Antena3.ro va prezinta harta interactiva a alegerilor locale din 2020

Proiect urias demarat de site-ul antena3. ro pentru ziua alegerilor locale. O harta interactiva va arata la ora 21:00 care sunt rezultatele scrutinului in toate localitatile din tara. Pana atunci, puteti consulta pe antena3. ro, la sectiunea alegeri locale, cine sunt candidatii atat la primarii si consilii locale, cat si la consiliile judetene. Statistica arata date interesante, despre care ne vorbeste colegul nostru, Marius Ionita.

PSD il acuza pe Marcel Vela ca vrea sa vicieze rezutatul alegerilor de duminica: Legea nu exista pentru Vela!

PSD reactioneaza dupa ce ministrul de Interne Marcel Vela, candidat la locale, a anuntat intr-o declaratie de presa masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica, social-democratii sustinand ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului.

PSD, acuzatii pentru ministrul-candidat Marcel Vela: Vorbeste cu mult tupeu si nesimtire tocmai de alegeri

PSD a lansat o serie de acuzatii, intr-o postare pe Facebook, la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, despre care a spus ca este primul care incalca legea organizarii alegerilor locale.

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )