Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO US Open: Maria Sharapova continua aventura de la New York - Rusoaica e in optimi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO US Open: Maria Sharapova continua aventura de la New York - Rusoaica e in optimi

Maria Sharapova a reusit, sambata noaptea, sa se califice in optimile de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Rusoaica a trecut in doua seturi, scor 7-5, 6-2, de Sofia Kenin, reprezentanta a gazdelor. Victoria a venit dupa o ora si 42 de minute. continuă pe Hotnews

Maria Sharapova ii raspunde Carolinei Wozniacki: Eu sunt in optimi la US Open, nu stiu unde e ea

In urma cu doar cateva zile, Caroline Wozniacki i-a atacat pe organizatorii de la US Open, reprosandu-le acestora faptul ca au programat-o numai pe arena centrala n. r. Arthur Ashe) pe Maria Sharapova, o sportiva care s-a dopat. Raspunsul rusoaicei a venit prompt: Eu sunt in optimi la US Open, nu stiu unde e ea n. r. Wozniacki a fost deja eliminata din Grand Slam-ul de la New York).

VIDEO US Open: Caroline Wozniacki, eliminata in turul doi - Muguruza, Kvitova si Sharapova continua competitia

Daneza Caroline Wozniacki, favorita numarul 5, a parasit competitia de la US Open inca din turul al doilea, fiind invinsa de Ekaterina Makarova Rusia), locul 40 WTA. In runda a treia s-au calificat, printre altele, Garbine Muguruza 3), Venus Williams 9), Petra Kvitova 13) si Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe taboul feminin de simplu.

Sharapova continua cu emotii la US Open dupa un nou meci maraton

Maria Sharapova s-a calificat, miercuri noapte, in turul 3 la US Open dupa un meci de trei seturi si peste doua ore cu Timea Babos din Ungaria.

Motivul real pentru care Maria Sharapova ar fi primit wild card pentru US Open

Caroline Wozniacki s-a alaturat sportivelor care sustin ca Maria Sharapova nu ar fi trebuit sa primeasca un wild card pentru a evolua la US Open. Fosta lidera mondial, Lindsay Davenport, a lasat sa se.

US Open 2017: Maria Sharapova, scoasa din minti de un jurnalist care a intrebat-o de dopaj

Maria Sharapova a reusit sa ajunga in turul al treilea la US Open, dupa victoria cu Timea Babos. Bucuria i-a fost de scurta durata, fiindca la finalul partidei, un jurnalist curios a reusit sa ii st.

Corespondenta de la US Open - Sorana Cirstea lupta sa-si egaleze propriul record. Norii s-au risipit la New York, iar cele 11 meciuri intrerupte se reiau azi

Ziua de marti de la US Open a fost marcata de ploaia care a cazut la New York si a perturbat meciurile programate pe arenele secundare.

VIDEO US Open: Roger Federer supravietuieste unui nou meci de cinci seturi - Elvetianul l-a invins pe Mikhail Youzhny

Roger Federer, favoritul numarul trei, a avut nevoie din nou de cinci seturi pentru a continua aventura de la US Open. Elvetianul a castigat cu greu partida din turul doi cu rusul Mikhail Youzhny, scor 6-1, 6-7 3), 4-6, 6-4, 6-2, dupa un inceput in care a lasat impresia ca se va impune fara probleme in fata celui pe care il invinsese in toate cele 16 intalniri anterioare. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de pe taboul masculin de simplu.

US Open: Horia Tecau, in optimi la New York, la dublu masculin

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

Corespondenta de la US Open. Sansa mare, dar si probleme majore pentru Monica Niculescu, singura romanca ramasa in competitia de la New York

Romania a avut sase jucatoare pe tabloul principal de la US Open 2017, dar dupa primele patru zile de meciuri in competitie a ramas doar una.

Corespondenta de la US Open- Sansa mare, dar si probleme majore pentru Monica Niculescu, singura romanca ramasa in competitia de la New York

Romania a avut sase jucatoare pe tabloul principal de la US Open 2017, dar dupa primele patru zile de meciuri in competitie a ramas doar una.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2928 seconds )