Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO US Open: Roger Federer si Novak Djokovic, n turul trei - Cei doi s-ar putea duela n sferturi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO US Open: Roger Federer si Novak Djokovic, n turul trei - Cei doi s-ar putea duela n sferturi

Roger Federer a trecut in trei seturi nu a fost insa o victorie lejera) de Benoit Paire 7-5, 6-4, 6-4), obtinand astfel calificarea in turul al treilea de la US Open. in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Novak Djokovic 6-1, 6-3, 6-72), 6-2 cu Tennys Sandgren). Cei doi mari campioni s-au putea duela in sferturi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu. continuă pe Hotnews

VIDEO US Open: Roger Federer, la pas n turul doi - Elvetianul a produs 56 de lovituri cstigatoare contra lui Yoshihito Nishioka

Expresul elvetian a stat pe teren o ora si 52 de minute, Roger Federer cedand in aceasta perioada doar opt game-uri in confruntarea cu Yoshihito Nishioka s-a calificat fara batai de cap in turul doi). Favoritul numarul al doi al Grand Slam-ului de la US Open a avut castig de cauza in trei seturi, scor 6-2, 6-2, 6-4.

VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera n turul doi (6-4, 6-0 cu Magda Linette) / Rezultatele zilei

Serena Williams s-a calificat in turul doi de la US Open dupa ce a cedat doar patru game-uri 6-4, 6-0) in meciul cu poloneza Magda Linette. Locul 26 in lume, Serena a practicat un joc agresiv, spre deliciul publicului de pe Arthur Ashe. Merg mai departe si favoritele Garbine Muguruza, Venus Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Roger Federer, nemultumit de arbitrul meciului Kyrgios - Herbert: Nu acela era rolul lui, sa coboare din scaun / Elvetianul joaca n turul urmator cu australianul

Roger Federer, locul 2 ATP, l-a criticat pe arbitrul Mohamed Lahyani, pentru modul in care l-a mobilizat pe Nick Kyrgios la meciul cu Pierre-Hugues Herbert, din turul al doilea al US Open.

VIDEO Novak Djokovic, punctul zilei la US Open - Defensiva dusa la rang de arta

Novak Djokovic da semne tot mai multe ca revine la forma care l-a ajutat sa domine circuitul ATP pret de cateva sezoane. Defensiva a fost mereu punctul de plecare al sarbului, iar impotriva lui Marton Fucsovics fostul lider mondial a reusit faza zilei de la US Open: Djoker-ul s-a aparat ca nimeni altul, intr-un moment foarte important al partidei - la minge de set. Nole s-a impus in patru seturi si isi continua aventura la ultimul Grand Slam al anului.

VIDEO US Open Rafael Nadal s-a calificat n turul trei (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal, liderul mondial si campionul turneului de anul trecut, s-a calificat fara probleme in turul trei al US Open dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-3, 6-4, 6-2, pe canadianul Vasek Pospisil, locul 88 ATP, intr-un meci care a durat doua ore si doua minute.

Forbes: Roger Federer, cel mai bine platit jucator de tenis n 2018

Elvetianul Roger Federer este jucatorul de tenis cel mai bine platit din lume in anul 2018, el mentinandu-se pe aceasta pozitie de 13 ani, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes, preluate de cotidianul L'Equipe, conform Agerpres.

INTERVIU Boris Becker explica de ce este numit Roger Federer primarul neoficial al orasului New York

Boris Becker, castigator a sase turnee de Mare Slem si expert Eurosport, a vorbit despre actuala editie a US Open.

VIDEO US Open: Duel ntre Serena si Venus Williams n turul trei de la Flushing Meadows

Surorile Serena Williams si Venus Williams au castigat meciurile pe care le-au disputat, miercuri, in turul doi la US Open, si vor fi adversare in faza urmatoare a ultimului Grand Slam al anului.

US Open: Angelique Kerber, Caroline Garcia, Petra Kvitova, Jelena Ostapenko si Maria Sharapova, n turul trei (Rezultatele zilei)

Competitia de la New York a ramas deja fara primele doua favorite, Simona Halep turul intai) si Caroline Wozniacki turul doi) facandu-si deja bagajele. Continua insa US Open-ul cu alte nume importante de pe tabloul feminin de simplu, cum ar fi Angelique Kerber, Caroline Garcia, Petra Kvitova, Jelena Ostapenko si Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )