Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Opt raniti, din care doi in stare grava, la Satu Mare, dupa ce doua autobuze s-au ciocnit. A fost activat Planul Rosu de interventie al ISU

Adevărul Adevărul,
VIDEO Opt raniti, din care doi in stare grava, la Satu Mare, dupa ce doua autobuze s-au ciocnit. A fost activat Planul Rosu de interventie al ISU

Doua autobuze au fost implicate intr-un accident rutier in municipiul Satu Mare, joi dimineata, iar primele informatii furnizate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) arata ca au fost ranite opt persoane, dintre care doua sunt in stare grava. Autoritatile au activat Planul rosu de interventie. continuă pe Adevărul

VIDEO Opt raniti la Satu Mare dupa ce doua autobuze s-au ciocnit. A fost activat Planul Rosu de interventie al ISU

Doua autobuze au fost implicate intr-un accident rutier in municipiul Satu Mare, joi dimineata, iar primele informatii furnizate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) arata ca au fost ranite opt persoane, dintre care doua sunt in stare grava. Autoritatile au activat Planul rosu de interventie.

Trei copii din Ramnicu Sarat au ajuns in stare grava la spital dupa ce au mancat otrava de soareci. Politia a deschis dosar penal

Trei copii din Ramnicu Sarat, de sapte, respectiv opt ani, au ajuns la spital in stare grava, dupa ce au mancat otrava de soareci si li s-a facut rau. Politia Buzau a deschis un dosar penal pentru.

Trei copii din Ramnicu Sarat au ajuns in stare grava la spital dupa ce au mancat otrava de soareci acasa

Trei copii din Ramnicu Sarat, de sapte, respectiv opt ani, au ajuns la spital in stare grava, dupa ce au mancat otrava de soareci si li s-a facut rau. Politia Buzau a deschis un dosar penal pentru.

Botosani: Barbat, in stare grava la spital, dupa ce a cazut din caruta

Un barbat, in varsta de 65 de ani, a ajuns in stare grava la spital, luni dupa-amiaza, dupa ce a cazut din caruta, in Tudora, judetul Botosani. Animalele s-au speriat de un caine care a sarit din.

Buzau: Trei copii au ajuns la spital in stare grava dupa ce au mancat otrava pentru soareci

Trei copii din Ramnicu Sarat au ajuns in stare grava la spital dupa ce au mancat otrava pentru soareci, informeaza Stirile Pro Tv. Micutii, cu varste de 7 si 8 ani, au mancat grau tratat cu otrav.

Scene socante in fata unui liceu din Ploiesti. Doi elevi s-au batut crunt

Scene socante in fata unui liceu din Ploiest. Doi elevi s-au batut crunt in fata institutiei. Agresorul a fugit, iar victima lui a ajuns la spital, luat de ambulanta. Victima, de 19 ani, a.

Caz socant intr-o scoala din Gorj! Doi baieti de 11 ani au fost filmati in ipostaze intime in incinta institutiei

Caz socant intr-o scoala din Gorj. Doi baieti de clasa a V-a au fost filmati in timp ce intretineau relatii intime in scoala. Mai exact, totul s-a petrecut la liceul din Rosia de Amaradia, din Gorj, aco.

UPDATE Plan rosu de interventie la Satu Mare: doua autobuze, implicate ntr-un accident rutier; 12 persoane au fost ranite, dintre care doua se afla n stare grava

Doua autobuze au fost implicate intr-un accident rutier in municipiul Satu Mare, joi dimineata, iar primele informatii furnizate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) arata ca au fost ranite opt persoane, dintre care doua sunt in stare grava. Autoritatile au activat Planul rosu de interventie, anunta news. ro.

Barbara Bush, in stare grava: Ce a hotarat fosta Prima Doamna a Americii

Barbara Bush, sotia fostului presedinte american George H. Bush, a decis sa isi opreasca tratamentul medical si sa recurga la ingrijiri paliative din cauza starii de sanatate care este in.

Cum a ajuns un copil din Romania sa muteasca dupa un meci de fotbal. A ajuns in stare grava la spital

Un adolescent din judetul Botosani a avut o experienta groaznica la un meci de fotbal cu prieteni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )