Libnet.ro
UNICEF

09:46

VIDEO Papa Francisc la Blaj: cum s-a incheiat ultima zi in Romania

Playtech Playtech,
VIDEO Papa Francisc la Blaj: cum s-a incheiat ultima zi in Romania

Papa Francisc a vizitat Romania intre 31 mai si 2 iunie. in ultima zi a fost in Blaj, unde s-a intalnit si cu comunitatea roma din oras. Papa Francisc a incheiat vizita de trei zile in. continuă pe Playtech

FOTO VIDEO Papa Francisc a primit in dar un ceas faurit de designerul Augustin Matei. Din ce este realizat

Papa Francisc a primit in dar un ceas creat special pentru el de cunoscutul designer Augistin Matei, din Pucioasa. Guvernul Romaniei a comandat ceasul special pentru a i-l oferi pontifului. Pentru a pastra o nota de modestie, designerul a lucrat acest ceasa in mod gratuit. Pe ceas apare Sf. Francisc de Assisi.

Papa Francisc, la Blaj: Aceste tinuturi cunosc bine ceea ce inseamna suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau regimului este mai puternica decat viata(VIDEO)

Papa Francisc a vorbit duminica, in discursul rostit pe Campia Libertatii de la Blaj, despre suferintele indurte de romani de-a lungul istorie, in momentele in care greutatea ideologiei sau a regimului este.

Papa Francisc, la Blaj: Aceste tinuturi cunosc bine ceea ce inseamna suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau a regimului este mai puternica decat viata

Papa Francisc a spus, duminica, pe Campia Libertatii de la Blaj, in fata a peste 100. 000 de persoane, ca in aceste tinuturi este cunoscuta suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau a regimului este mai puternica decat viata. Voi ati suferit din cauza discursurilor si actiunilor bazate pe discreditare, a spus Suveranul Pontif. De asemenea, el i-a indemnat pe oameni la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase.

Papa Francisc, la Blaj, dupa beatificarea celor sapte episcopi: Apar ideologii care incearca sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii

Papa Francisc a indemnat, duminica, la Blaj, in discursul sustinut pe Campia Libertatii, la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase. in acelasi discurs, Sfantul Parinte a facut apel la toleranta.

FOTO Papa Francisc la Blaj. Cum va decurge ceremonia de beatificare a episcopilor greco-catolici martiri

Papa Francisc a autorizat, in 19 martie 2019, decretul privind recunoasterea martiriului celor sapte episcopi greco-catolici romani.

FOTO Papa Francisc la Blaj. Cum decurge ceremonia de beatificare a episcopilor greco-catolici martiri

Papa Francisc a autorizat, in 19 martie 2019, decretul privind recunoasterea martiriului celor sapte episcopi greco-catolici romani.

VIDEO Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica, de trei zile, in Romania. Suveranul Pontif a plecat, cu o aeronava Tarom, de pe aeroportul din Sibiu

Papa Francisc si-a incheiat duminica seara istorica vizita de stat, pastorala si ecumenica, de trei zile, in tara noastra. Suveranul Pontif a plecat spre Vatican din Sibiu, cu o aeronava Tarom. La ceremonia de ramas bun, care a avut loc pe Aeroportul din Sibiu, au fost prezenti si presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen. Peste 2. 000 de oameni l-au asteptat pe Papa pe aeroport pentru a-si lua ramas bun.

VIDEO Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica, de trei zile, in Romania. Avionul Tarom care il duce spre Vatican a decolat de pe aeroportul din Sibiu

Peste 2. 000 de oameni l-au asteptat pe Papa Francisc la Aeroportul din Sibiu, de unde Suveranul Pontif va pleca spre Vatican, la incheierea vizitei de trei zile in Romania. 43 Aeronava Suveranul Pontif a decolatUPDATE 17. 29 Papa este condus spre aeronava Tarom care il va transporta la Roma de presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen.

VIDEO UPDATE Papa Francisc vorbeste astazi in Piata San Pietro despre vizita sa in Romania

Papa Francisc isi dedica iesirea publica de astazi din Piata San Pietro vizitei istorice pe care a facut-o in Romania si la finalul careia le transmitea romanilor ca va lua cu el locuri si momente, dar mai ales chipuri.

Papa Francisc pleaca din Romania, dupa o ultima vizita, cea la comunitatea de romi din Blaj: Ma intorc acasa imbogatit din Romania - LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc a ajuns la Blaj, pe Campia Libertatii pentru a-i beatifica pe cei sapte episcopi martiri ai Bisericii Greco-Catolice. Update:Presedintele Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns pe Campia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )