Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Ce parere au tinerii de la Electric Castle despre clasa politica: Suntem atei si nu credem ca Dragnea e Dumnezeu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce parere au tinerii de la Electric Castle despre clasa politica: Suntem atei si nu credem ca Dragnea e Dumnezeu

Tinerii veniti la Electric Castle au facut un mic popas si la cortul Fara penali in functii publice, amplasat la cativa metri de intrarea in festival. I-am intrebat ce parere au despre politicienii care ne conduc si cel mai pregnant sentiment a fost dezamagirea, exprimata sub diverse forme. continuă pe Adevărul

VIDEO Tinerii de la Electric Castle, despre clasa politica: Suntem atei si nu credem ca Dragnea e Dumnezeu

Tinerii veniti la Electric Castle au facut un mic popas si la cortul Fara penali in functii publice, amplasat la cativa metri de intrarea in festival. I-am intrebat ce parere au despre politicienii care ne conduc si cel mai pregnant sentiment a fost dezamagirea, exprimata sub diverse forme.

Mesajul unui judecator pentru tinerii de la Electric Castle si Untold: Eu si colegii mei avem un job pe care ni-l vom face indiferent cat vei plange in fata noastra!

Judecatorul Cristian Danilet, care solutioneaza anual zeci de cazuri cu tineri prinsi cu droguri si etnobotanice a transmis pe pagina sa de Facebook un avertisment pentru participantii la cele mai mari festivaluri din Romania.

VIDEOEmil Boc, primit ca un star rock la Electric Castle: ce spune despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei

Primarul Clujului, Emil Boc, si-a facut aparitia in Bontida, la festivalul Electric Castle, unde a fost primit ca un adevarat rock star. Edilul s-a amuzat cand a fost intrebat daca se gandeste sa dea curs rugamintilor unor bucuresteni de a candida la Primaria Capitalei si nu s-a ferit sa-si spuna parerea despre initiativa Fara penali in functii publice.

Politistii fac glume pe seama fanilor Electric Castle. Postarea de pe pagina oficiala a MAI care a devenit virala: Caterinca cu Politia despre droguri

Pe pagina de Facebook oficiala a Ministerului Afacerilor Interne a fost postata o fotografie cu doi jandarmi si un agent de politie care si-au pregatit cizmele pentru Electric Castle. Textul care insoteste fotografia a atras peste 1. 500 de comentarii.

Moment emotionant la cortul Fara penali in functii publice de la Electric Castle. Gestul neasteptat facut de trei tineri

Cortul Fara penali in functii publice amplasat la cativa metri de intrarea la Electric Castle a avut mare trecere printre participantii la festival. Unul dintre voluntari a fost impresionat de atitudinea a trei tineri care au trecut vineri seara pe langa cort.

FOTO Cum au petrecut zeci de mii de tineri la Electric Castle. Circa 75.000 de oameni au asistat la concertele din primele doua zile ale festivalului

Echipati cu cizme, pelerine si umbrele, fanii au avut parte de inca o zi de distractie si o noapte alba la Electric Castle. Totusi, in ultima seara nu a mai plouat, iar concertele au fost savurate de zecile de mii de festivalieri.

Programul Electric Castle 2018. Una dintre cele mai asteptate trupe si-a anulat concertul

A inceput Electric Castle. Peste 200. 000 de persoane sunt asteptate festivalulde la Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj, care a inceput miercuri si se va desfasura pana pe.

Postare inedita a MAI inaintea festivalului Electric Castle. Cum sa faci PR la o institutie publica

Postare inedita a Ministerului Afacerilor Interne pe Facebook,inaintea festivalului Electric Castle. Oamenii legii s-au fotografiat cu cizmele din dotare si au scris pe Facebook ca sunt pregatiti de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )