Libnet.ro
UNICEF

09:30

Una dintre cele mai bogate familii din Polonia construieste o centrala in Romania si angajeaza 1.000 de oameni

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai bogate familii din Polonia construieste o centrala in Romania si angajeaza 1.000 de oameni

Familia Kulczyk, una dintre cele mai bogate familii din Polonia, actionar majoritar la Ciech Soda Romania, va construi in apropiere de fostele Uzine Govora o noua centrala in cogenerare si va angaja 1. 000 de oameni. continuă pe Adevărul

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

Exclusiv: Adevarul despre Razboinica Mellina, bomba sexy de la Survivor. Din ce obisnuia sa isi castige banii la inceputul carierei

Mellina, una dintre cele mai bune fete din echipa Razboinicilor, de la Survivor Romania, se afla in prima linie a showbiz-ului de mai bine de 17 ani. Reporterii playtech. ro au aflat, in exclusivitate, amanunte incredibile din trecutul ei. in copilarie, a fost majoreta in Abracadabra, iar in urma cu 17 ani a fost dansatoarea lui .

Femeia cu cele mai mari buze din lume. Andrea Ivanova e din Bulgaria si are doar 22 de ani

Are cele mai mari buze din lume si se mandreste cu ele! Andrea Ivanova nu s-a nascut asa, ci a mers la medicul estetician de zeci de ori! Are doar 22 de ani si chipul ei a trecut printr-o multime de transformari!.

Una din cele mai iubite marci din Romania dispare de la noi. Ce se intampla, de fapt, cu celebrul Kika

Poate ca pana acum ai avut ocazia sa-ti faci cumparaturi la Kika. Dar de anul acesta e oficial: brandul iese din Romania. Ce ramane in loc? Ei bine, vorbim de-un brand nou. in.

Traian Berbeceanu pleaca de la Prefectura Capitalei: Am avut un mandat scurt, dar plin de provocari dintre cele mai grele ii doresc succes viitorului prefect

Traian Berbeceanu si-a anuntat plecarea de la Prefectura Capitalei, intr-o postare pe contul personal de Facebook. Luni seara, liderii coalitiei de guvernare au stabilit impartirea functiilor de prefecti si.

Cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021

Fiecare sezon vine cu o multime de trend-uri cool si totodata cu unele extrem de ciudate pe care marile case de moda le propun in cadrul fashion show-urilor. Iata in continuare cateva dintre cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021.

Deficienta de Omega-3, una dintre cauzele depresiei. Recomandari alimentare de la nutritionistul Gianluca Mech

Alimentele ce contin acizi grasi Omega-3 sunt esentiale pentru sanatate. Nutritionistul Gianluca Mech explica cum deficienta de Omega-3 poate favoriza aparitia mai multor afectiuni, printre care si depresia, si recomanda o serie de alimente bogate in acesti acizi grasi.

Despartire ireala in showbizul romanesc. Nimeni nu credea ca e posibil dupa 9 ani

S-a produs una dintre cele mai ireale despartiri din showbiz-ul autohton. Dupa aproape un deceniu de relatie, actorii Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu si-au spus adio. Despartire ireala in showbizul romanesc Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri, iar fanii asteptau cu sufletul la gura anuntul cel mare. S-au cuplat inca de cand .

Cine este Domnica Mihaela Policrat, mama Oanei Pellea si marea dragoste a actorului Amza Pellea

Oana Pellea este una dintre cele mai indragite actrite din Romania. Aceasta a dorit sa il urmeze pe tatal sau,unul dintre cei mai buni actori din Romania, care va ramane memorabil.

Cum reuseste Monica Barladeanu sa scape de celulita. Actrita de la PRO TV le-a dezvaluit fanilor secretul pentru o silueta impecabila

La 42 de ani este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania si din Europa. Cum reuseste Monica Barladeanu sa scape de celulita. Actrita de la PRO TV le-a dezvaluit fanilor secretul sau si cum isi mentine silueta impecabila. Superba actrita pare ca a descoperit secretul tineretii vesnice si arata mai bine decat .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )