Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021

ADPM ADPM,
Cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021

Fiecare sezon vine cu o multime de trend-uri cool si totodata cu unele extrem de ciudate pe care marile case de moda le propun in cadrul fashion show-urilor. Iata in continuare cateva dintre cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021. continuă pe ADPM

Mank, filmul cu cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur 2021

Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2021 a fost publicata in urma cu putin timp, iar pelicula Mank se bucura de cele mai multe nominalizari pentru statueta ce va fi decernata la data de 28 februarie.

Horoscop 2021. Cele mai puternice zodii, nu ai ce sa faci in fata lor

Horoscop 2021. Care sunt cele mai puternice zodii si care sunt atuurile lor in fata altor nativi. Specialistii in astrologie au dat verdictul. Crezi ca te afli printre ele? Cele mai puternice zodii sunt Taurii, Leii, Scorpionii, Sagetatorii si Capricornii. Iata de ce! Taur Taurii au rabdare, spirit practic, devotament si responsabilitate. Aceste calitati ii .

Cum le raspunde Claudiu Nasui firmelor care il acuza ca sisteaza programul de promovare a exporturilor: Cele mai mari contracte ale Ministerului Economiei sunt pentru participarea catorva firme la targuri

Claudiu Nasui, ministrul Economiei, sustine ca cele mai mari contracte ale Ministerului Economiei sunt pentru participarea catorva firme la targuri pe banii statului. Ministrul a dat exemplul unor contracte banoase cu Xtra Expo SRL, organizator pentru participarea firmelor romanesti la targuri internationale. Reamintim ca exportatorii il acuza pe Claudiu Nasui, printr-o scrisoare foarte dura transmisa presedintelui Klaus Iohannis, de blocarea programului de promovare a exporturilor si de refuzul de a discuta cu acestia. Nasui nu explica de ce nu elimina contractele paguboase pentru stat, continuand programul in conditii corecte.

Una dintre cele mai bogate familii din Polonia construieste o centrala in Romania si angajeaza 1.000 de oameni

Familia Kulczyk, una dintre cele mai bogate familii din Polonia, actionar majoritar la Ciech Soda Romania, va construi in apropiere de fostele Uzine Govora o noua centrala in cogenerare si va angaja 1. 000 de oameni.

Top 5 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile

In topul cautarilor pe internet se regaseste consant cele mai bune filme de comedie din toate timpurile. Acestea nu se demodeaza niciodata, asa oamenii cauta filme de comedie vechi si noi pentru a se.

Femeia cu cele mai mari buze din lume. Andrea Ivanova e din Bulgaria si are doar 22 de ani

Are cele mai mari buze din lume si se mandreste cu ele! Andrea Ivanova nu s-a nascut asa, ci a mers la medicul estetician de zeci de ori! Are doar 22 de ani si chipul ei a trecut printr-o multime de transformari!.

Gheorghe Hagi, top 3 cele mai frumoase goluri. Cum a reusit sa marcheze de la mijlocul terenului. VIDEO

Gheorghe Hagi implineste varsta de 55 de ani, vineri, iar numele sau inca se confunda cu cele mai frumoase prestatii ale selectionatei nationale de fotbal. Totusi, desi a fost protagonistul unor reusite de.

Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt barbatii-rebeli ai horoscopului

Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt barbatii-rebeli ai horoscopului? Fidelitatea este un factor foarte important in orice relatie, el trebuie respectat pentru ca cei doi sa se inteleaga cat mai bine, fara conflicte. Din pacate, este cunoscut faptul ca sunt barbati ce nu pot fi fideli doar unei singure persoane. Desigur, nu doar ei sunt .

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

Cu 20% mai multe conturi bancare, furate anul trecut: Doua scheme de acces la un cont - salvatorul si investitorul - raman printre cele mai frecvente

In 2020, fiecare a doua tranzactie frauduloasa din domeniul financiar a fost o preluare de cont, a constatat un raport al Kaspersky Fraud Prevention. Conform statisticilor anonimizate ale evenimentelor detectate din ianuarie pana in decembrie 2020, ponderea unor astfel de incidente a crescut de la 34% in 2019 la 54% in 2020. Doua scheme de acces la un cont bancar - salvatorul si investitorul - raman printre cele mai frecvente din 2019.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )