Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO. Patru persoane au fost ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Patru persoane au fost ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, intr-un atac armat in parcarea unui liceu din San Francisco, au anuntat politia si reprezentanti ai scolii, relateaza Reuters, preluat de News. ro. continuă pe România Liberă

VIDEO+FOTO. 19 persoane au murit si peste 100 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit intr-un spital din India

Cel putin 19 persoane au murit si 106 au fost ranite intr-un incendiu la un spital din estul Indiei, sustine politia locala, citata de BBC. Se pare ca focul ar fi izbucnit in sectia de dializa a spitalului privat SUM, din orasul Bhubaneswar, statul Odisha.

Patru persoane ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, intr-un atac armat in parcarea unui liceu din San Francisco, au anuntat politia si reprezentanti ai scolii, transmite Reuters.

Explozie intr-un bloc din Bistrita. 9 persoane au fost ranite, una este in stare grava

Noua persoane au fost ranite, dintre care una se afla in stare grava, in urma unei expozii care a avut loc intr-un bloc din Bistrita, marti noapte. Din primele informatii, cauza deflagratiei a fost o butelie de gaz. Blocul, care are 40 de apartamente, a fost afectat in intregime.

Explozie la un bloc din Bistrita. 8 persoane au fost ranite, una este in stare grava

Marti, dupa miezul noptii, a avut loc o explozie la un bloc din Bistrita. Explozia a fost una puternica si a pornit, se pare, de la o butelie. in urma exploziei a fost afectat intreaga cladire, iar 8 persoane au fost ranite. Una dintre persoane, un tanar, este in stare grava.

Un TIR si o camioneta s-au ciocnit pe DN 6: Doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Scene dramatice intre Drobeta Turnu Severin si Orsova. Traficul este blocat pe DN6 dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. Doua persoane au fost ranite. Un TIR a pierdut controlul directiei, a.

UPDATE. Explozie la Gaziantep, in Turcia, intr-o casa conspirativa a Statului Islamic: Trei politisti au murit, iar alte opt persoane au fost ranite

Cel putin trei ofiteri au murit, iar alte opt persoane au fost ranite, in timpul unei operatiuni a politiei ce viza o presupusa casa conspirativa a Stat Islamic in orasul Gaziantep din sudul Turciei.

Patru tineri au fost raniti intr-un accident rutier grav petrecut pe soseaua Hunedoara - Cerbal

Un accident rutier grav s-a petrecut, sambata seara, pe soseaua Hunedoara Cerbal, la iesirea din comuna Cerbal. O masina condusa de un tanar s-a rasturnat, in urma impactului cu un alt autoturism.

TRAGEDIE in Franta: Patru persoane au murit, iar alte 14 au fost ranite dupa ce BALCONUL unei cladiri S-A PRABUSIT (VIDEO)

Balconul de la etajul trei al unei cladiri din Franta s-a prabusit sambata, in urma incidentului patru persoane au murit, iar alte 14 au fost ranite. La locul accidentului localitatea Angers au.

Tragedie la o petrecere. Patru persoane au murit, dupa ce un balcon s-a prabusit

Tragedie in Franta. Patru persoane si-au pierdut viata sambata seara si alte 14 au fost ranite in localitatea Angers, din vestul Frantei, in urma prabusirii unui balcon al unei.

Germania: Explozie la o instalatie a companiei BASF, soldata cu mai multi raniti VIDEO

Mai multe persoane au fost ranite intr-o explozie la o instalatie chimica, in sud-vestul Germaniei, a anuntat luni compania chimica BASF, relateaza The Associated Press.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )