Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Patru protestatari anti-exploatarea de la Rosia Montana au discutat despre viitorul manifestatiilor de strada cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Patru protestatari anti-exploatarea de la Rosia Montana au discutat despre viitorul manifestatiilor de strada cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi

In ce forma vor continua protestele din Bucuresti si marile orase? E suficienta stoparea proiectului de la Rosia Montana pentru oprirea mitingurilor? Care sint liderii miscarii de protest? E nevoie de un alt tip de organizare? Patru dintre protestatarii din Bucuresti - Emil Comsea, Radu Dumitriu,Tudor Benga si Mihai Rusu - au vorbit vineri pe aceste teme cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi intr-o discutie transmisa LIVE VIDEO pe HotNews. ro si Facebook. Discutia a fost transmisa LIVE VIDEO pe HotNews. ro. Vezi inregistrarea integrala in articol. continuă pe Hotnews

VIDEO Patru protestatari au discutat despre manifestatiile de strada cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi

Emil Comsea, Radu Dumitriu,Tudor Benga si Mihai Rusu sunt cei patru protestatari selectati in urma invitatiei la dialog lansate de HotNews. ro. Cei patru au discuta cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi despre protestele incepute in Bucuresti si alte orase din tara in urma cu trei saptamani: cum a evoluat miscarea anti-Rosia Montana, cum vad cei patru continuarea protestelor si cine sunt oamenii din piata. Multumim tuturor celor care au trimis mesaje raspunzand invitatiei HotNews. ro. Cititi in text argumentatiile celor patru protestatari. Discutia a fost transmisa LIVE VIDEO pe HotNews. ro. Vezi inregistrarea integrala in articol. Cititi in text argumentatiile celor patru protestatari si vezi profilul lor de Facebook.

LIVE VIDEO Patru protestatari discuta despre manifestatiile de strada cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi

Emil Comsea, Radu Dumitriu,Tudor Benga si Mihai Rusu sunt cei patru protestatari selectati in urma invitatiei la dialog lansate de HotNews. ro. Cei patru vor discuta vineri, 27 septembrie, cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi despre protestele incepute in Bucuresti si alte orase din tara in urma cu trei saptamani: cum a evoluat miscarea anti-Rosia Montana, cum vad cei patru continuarea protestelor si cine sunt oamenii din piata. Cititorii HotNews. ro sunt rugati sa le adreseze intrebari. Multumim tuturor celor care au trimis mesaje raspunzand invitatiei HotNews. ro. Cititi in text argumentatiile celor patru protestatari. Discutia va fi transmisa LIVE VIDEO vineri incepand cu ora 13. 00 pe HotNews. roCititi in text argumentatiile celor patru protestatari si vezi profilul lor de Facebook.

Protestatari la comisia Rosia Montana: Vointa strazii este ca proiectul sa fie retras

Aproximativ 15 persoane, unele dintre acestea mentionand ca au protestat in Piata Universitatii, au sustinut, joi, la comisia speciala pentru Rosia Montana, oprirea exploatarii, spunand ca cei care manifesteaza in strada doresc retragerea acestui proiect.

De ce avem nevoie de exploatarea de la Rosia Montana?

Avem nevoie de proiectul RMGC pentru ca atrage atentia publicului asupra banilor ca suma, lasand in umbra problema infinit mai incomoda a modului in care banii sunt cheltuiti. Oricine cunoaste administratia publica romaneasca este perfect constient ca problema fundamentala nu este de fapt sub-finantarea, ci risipa monumentala a banilor, care dispar intr-un labirint birocratic unde toti indicatorii sunt realizati, dar impactul real, este nul. Evident, banii nu dispar, ci sunt orientati catre buzunarele unei legiuni de aflatori in treaba profesionisti.

Guvernul alternativ al PDL cere retragerea din Parlament a proiectului privind Rosia Montana.

Guvernul alternativ al PDL a discutat, joi, despre proiectul Rosia Montana, stabilind sa reitereze o serie de solicitari catre Guvernul Ponta - retragerea proiectului din Parlament pe motiv ca este neconstitutional, formarea unui grup de lucru care sa elaboreze un raport si dialog cu protestatarii, transmite Mediafax. Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, premierul guvernului alternativ al PDL, a facut aceste precizari la o conferinta de presa, aratand ca in prima sedinta a guvernului .

Patru protestatari discuta despre manifestatiile de strada, vineri, de la ora 13.00, cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi intr-un interviu LIVE

Emil Comsea, Radu Dumitriu,Tudor Benga si Mihai Rusu sunt cei patru protestatari selectati in urma invitatiei la dialog lansate de HotNews. ro. Cei patru vor discuta vineri, 26 septembrie, cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi despre protestele incepute in Bucuresti si alte orase din tara in urma cu trei saptamani: cum a evoluat miscarea anti-Rosia Montana, cum vad cei patru continuarea protestelor si cine sunt oamenii din piata. Cititorii HotNews. ro sunt rugati sa le adreseze intrebari. Multumim tuturor celor care au trimis mesaje raspunzand invitatiei HotNews. ro. Cititi in text argumentatiile celor patru protestatari. Discutia va fi transmisa LIVE VIDEO vineri incepand cu ora 13. 00 pe HotNews. roCititi in text argumentatiile celor patru protestatari si vezi profilul lor de Facebook.

Victor Ponta, despre protestatarii fata de proiectul de la Rosia Montana: Am tot respectul pentru noul curent ecologist, chiar daca nu-l inteleg intotdeauna

Premierul Victor Ponta a facut, astazi, la Bistrita, cateva afirmatii despre cei care protesteaza fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Acesta a spus ca are tot respectul si toata dragostea pentru noul curent ecologist, chiar daca nu il intelege intotdeauna.

Victor Ponta, despre protestatarii proiectului de la Rosia Montana: Am tot respectul pentru noul curent ecologist, chiar daca nu-l inteleg intotdeauna

Premierul Victor Ponta a facut, astazi, la Bistrita, cateva afirmatii despre cei care protesteaza fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Acesta a spus ca are tot respectul si toata dragostea pentru noul curent ecologist, chiar daca nu il intelege intotdeauna.

FOTO VIDEO Cum au fost primiti parlamentarii din comisia speciala pentru Rosia Montana de motii din Cimpeni

Aproximativ 800 de persoane au protestat miercuri la Cimpeni impotriva proiectului Rosia Montana. Oamenii au blocat poarta de acces in incinta restaurantului in care a avut loc intalnirea dintre membrii comisiei parlamentari si reprezentantiilor. Jandarmii au reusit cu greu sa ii opreasca pe protestatari sa nu intre in restaurant.

Incidente la Rosia Montana. Remus Cernea a fost imbrancit de protestatari.

Incidente la Rosia Montana. O parte dintre membrii Comisiei speciale se afla la Rosia Montana parlamentarii s-au deplasat la Rosia Montana pentru a adiscuta cu autoritatile locale, minerii si protestatarii. Remus Cernea a fost imbrancit de localnici. El a fost scos de politie dintre protestatari, potrivit B1TV. Remus Cernea a declarat ca intelege supararea fiecarui om care se exprima intr-un fel sau altul insa este responsabilitatea autoritatilor. Eu am demonstrat ca imi doresct acest .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )