Libnet.ro
UNICEF

10:31

VIDEO Paul Stanescu ar putea candida pentru functia la care a renuntat: Sunt intr-o situatie foarte delicata, fiindca am spus public ca nu voi candida la nimic

Adevărul Adevărul,
VIDEO Paul Stanescu ar putea candida pentru functia la care a renuntat: Sunt intr-o situatie foarte delicata, fiindca am spus public ca nu voi candida la nimic

Fostul vicepremier Paul Stanescu a sustinut, vineri, 21 iunie 2019, o conferinta de presa la Slatina, alaturi de presedintele executiv al PSD Olt, prezentand rezultatele discutiilor purtate cu reprezentantii organizatiilor locale din Olt. continuă pe Adevărul

Paul Stanescu: Nu cred ca Dragnea mai este membru PSD

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu crede ca fostul lider social-democrat Liviu Dragnea mai este membru de partid, deoarece, conform statutului, si-a pierdut.

PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE AL COMISIEI EUROPENE Liberalii si socialistii nu il vor sustine pe Manfred Weber

Liberalii si socialistii din Parlamentul European nu il vor sustine pe conservatorul Manfred Weber pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, a anuntat liderul Verzilor Philippe Lamberts. Informatia a fost confirmata si de liderul Renew Europe, Dacian Ciolos, relateaza Politico.

Bicarbonatul de sodiu, solutia ideala pentru pantofii care miros urat. Cum sa-l folosesti eficient

Bicarbonatul de sodiu este solutia ideala pentru multe dintre problemele pe care le intampini in gospodarie: indeparteaza petele, curata suprafetele lucioase si te scapa de mirosurile neplacute. Acest ingredient minune poate fi folosit si pentru pantofii care miros urat. in randurile de mai jos afli cum poti scapa de aceasta problema. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza .

Educatie la mila Domnului: mesajul Patriarhului Daniel pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala si Bacalaureatul

E o perioada de teste si examene pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala, dar si Bacalaureatul. Ei au intrat in febra examenelor, iar emotiile pe care le incearca in aceasta perioada nu au fost trecute cu vederea nici de Patriarhul Daniel, seful Bisericii Ortodoxe din Romania. Elevii care au absolvit invatamantul gimnazial sustin in aceasta .

Veste excelenta pentru romanii care au lucrat de Rusalii. Angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii

Mai multe categorii de bugetari s-au bucurat de zilele libere acordate de stat cu ocazia Rusaliilor. Au fost insa si angajati nevoiti sa mearga la munca, dar acestia primesc o veste excelenta: angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii pentru ca au lucrat de sarbatori. Angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii celor care au .

Grupul de la Visegrad il va sustine pe Michel Barnier pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Negociatorul Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, se va afla printre candidatii pe care tarile est-europene Polonia, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia - asa-numitul Grup de la Visegrad - ii pot.

Austria inchide drumurile rurale pentru calatorii care incearca sa evite autostrada

Landul austriac Tirol a anuntat joi ca va restrictiona accesul pe drumurile rurale autoturismelor care incearca sa evite autostrazile. Miscarea a atras furia oficialilor din Bavaria, regiunea vecina, deoarece interdictia va afecta turistii care vor sa treaca granita, iar intre cele doua provincii deja exista tensiuni legate de aceasta chestiune, scrie agentia DW.

Mesajul Patriarhului Daniel pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala 2019

Patriarhul Daniel a trimis un mesaj de incurajare si binecuvantare a elevilor care sustin probele de Evaluare Nationala in aceasta perioada. Iubiti copii si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )