Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Petrecere la gratar intr-o localitate in carantina din Suceava Politia a dat amenzi in valoare de 135.000 de lei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Petrecere la gratar intr-o localitate in carantina din Suceava Politia a dat amenzi in valoare de 135.000 de lei

Nu mai putin de 11 amenzi in valoare de 135. 000 de lei au dat politistii unor petrecareti din comuna Salcea din Suceava, comuna aflata in carantina langa municipiul resedinta, dupa ce in a doua zi de paste acestia au organizat impreuna un gratar si s-au filmat in timp ce petreceau. Cel care s-a filmat si a transmis live pe Facebook parea ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a si glumit pe filmare ca daca vine politia ii va bate si ca va scoate sabia. continuă pe Hotnews

Papa Francisc, donatie pentru Spitalul din Suceava

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare medicale pentru bolnavii de COVID-19 din Romania. Echipamentul si alte ajutoare urmeaza sa ajunga la Spitalul din Suceava, cel mai mare focar de infectie din tara noastra.

Directorul spitalului din Suceava, care i-a chemat la munca pe medicii bolnavi, revine in functie

Directorul medical al Spitalului Judetean din Suceava, dr. Mircea Macovei, se intoarce joi la servic.

VIDEO Petrecere in strada oprita de Politie la Alba Iulia. 11 persoane au fost amendate

Politistii din Alba Iulia au oprit o petrecere la care participau 11 persoane din cartierul in care locuiesc romii.

Ponta il acuza pe Ludovic Orban ca a vrut sa ascunda situatia din Suceava

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a acuzat, marti, la emisiunea Marius Tuca Show Guvernul condus de Ludovic Orban ca a incercat sa ascunda situatia de la Suceava, generata de noul coronavirus.

Peste 300 de pacienti si angajati de la un centru de recuperare psihiatrica din Suceava au fost confirmati cu coronavirus UPDATE

Peste 300 de persoane - 242 de pacienti si 59 de angajati - de la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrica Sasca Mica din judetul Suceava au fost confirmate cu coronavirus.

Bancher din Suceava: Pana acum, bancile vorbeau despre apropierea de clienti. Dar dintr-o data am inceput sa construim bariere, sa masuram distante de 1,5 metri, sa instalam panouri de plexiglas

A inceput fara sa ne dam seama, nu eram pregatiti cum nu era nimeni - pentru o asemenea evolutie. Brusc, pe langa cuvintele uzuale din vocabularul curent al unui om de banca - plati, incasari, carduri, credite, depozite, internet banking, am inceput sa discutam despre dezinfectanti, manusi, masti, distanta sociala, spune intr-o discutie cu HotNews. ro Adrian Jantea, Directorul Regional retail, regiunea Nord-Est din BRD. Adaptarea nu a fost usoara, admite bancherul. Daca pana acum bancile vorbeau despre apropierea de clienti, am fost obligati dintr-o data sa incepem, la propriu, sa construim bariere, sa masuram distante de 1,5 metri, sa instalam panouri de plexiglas, sa avem acces controlat in agentii, spune Jantea.

VIDEO Bilantul celui mai grav atac din Canada a ajuns la 18 victime. Autorul masacrului a fost gasit mort

Bilantul atacului armat de duminica, din Canada, a urcat luni la 18 morti, scrie BBC News. Autorul masacrului a fost gasit si el mort.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )