Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO La plimbare alaturi de caprioare, in cel mai mare parc din Muntenia

Adevărul Adevărul,
VIDEO La plimbare alaturi de caprioare, in cel mai mare parc din Muntenia

Buzoienii care se plimba in Parcul Crang au din ce in ce mai des sansa sa dea ochii cu caprioarele care isi fac curaj si se apropie de zona amenajata a padurii. Zilele trecute, aparitia unei caprioare i-a lasat cu gura cascata pe cativa biciclisti care se plimbau pe aleile din parc. continuă pe Adevărul

Focarul de COVID-19 de la abatorul din Germania unde lucreaza 6.000 de romani, cel mai mare din UE Ce scrie presa germana despre romanii plecati din zona de carantina

Focarul de COVID-19 de la fabrica de procesare a carnii Tonnies, la care lucreaza 6. 000 de romani, este cel mai mare din Uniunea Europeana. in acest caz, nu asistam doar la un lockdown, ci si la un aparent haos identitar. in parte, nu s-ar cunoaste adresele lucratorilor contractuali. Duminica, locuintele angajatilor abatorului au fost declarate zona in carantina. Unii muncitori care provin din Europa de Est ar fi fugit insa de la locurile de cazare. Printre ei s-ar afla mai multi romani care ar fi plecat sambata in tara, cu masini si microbuze, potrivit ziarului Bild.

Cel mai mare scandal financiar din ultimii ani: doua miliarde de dolari, pierdute in eter de catre nemti

Printr-un set extraordinar de circumstante, din datele contabilicesti ale unui grup financiar important, au disparut doua miliarde de dolari. Cel mai probabil, este vorba de un furt care a fost.

FOTO Cum va arata iPhone 12, de la cel mai mic la cel mai mare model

IPhone 12 inca e in grafic pentru o lansare in toamna. Ar fi primul telefon cu 5G de la Apple si, totodata, ar readuce un design pe care compania l-a mai folosit pe iPhone 4. Odata cu iPhone.

OMS: peste 180.000 de cazuri de coronavirus in lume intr-o singura zi, cel mai mare bilant zilnic de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri zilnice de Covid-19, majoritatea fiind confirmate in America de Sud si America de Nord, scrie BBC.

Sute de romani, in mijlocul celui mai mare focar de COVID-19 din UE. 17 dintre ei au fugit din carantina

Un abator din Germania a devenit cel mai mare focar de coronavirus din UE. Circa 1. 300 de lucratori sunt infectati, iar jumatate dintre ei sunt romani, conform datelor transmise duminica de Ministerul roman de Externe. Institutia precizeaza ca oficiul consular a fost notificat ca 17 romani au parasit locul de carantina, autoritatile locale facand demersuri pentru identificarea acestora.

VIDEO Bacalaureat 2020. Zece recomandari pentru o nota cat mai mare la Limba romana - profesoara Cristina Tunegaru

Examenul de Bacalaureat 2020 incepe luni, cu proba scrisa la Limba romana. Profesoara Cristina Tunegaru are 10 recomandari pentru elevii clasei a XII-a, pentru o nota cat mai mare la examen. Profesoara le transmite tinerilor sa aiba propria lor interpretare asupra textelor si sa nu incerce sa ii imite pe ceilalti, sa aiba grija sa isi calculeze timpul si sa acorde o atentie mare si redactarii lucrarii.

Chrome rezolva cea mai mare problema de performanta: toti utilizatorii de Windows vor avea de castigat

Google Chrome continua sa fie cel mai popular browser de internet, dar a avut dintotdeauna o problema majora legata de consumul de memorie RAM. Se pare insa ca, cel putin partial, se va.

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana duminica, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii, valabil in cea mai mare parte a tarii, pana duminica. in Moldova, Maramures, Transilvania, Dobrogea, local in Muntenia si in nordul Crisanei si in zonele montane va fi Cod portocaliu de ploi torentiale.

Cel mai varstnic infractor din Romania este o babuta de 80 de ani. De ce vor politistii sa puna mana pe ea

Cel mai varstnic infractor dat in urmarire generala in Romania este o femeie in varsta de 80 de ani, care a fost condamnata deja la un an si jumatate de inchisoare de Tribunalul din Suceava, pentru furturi din magazine. Magazinele Lidl si Profi se afla printre partile civile la proces.

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in descoperirea tratamentului pentru Covid-19

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in incercarea de descoperi un tratament pentru coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )