Libnet.ro
UNICEF

17:31

VIDEO Premierul Ludovic Orban declaratie de presa vineri, 27 martie 2020

România Liberă România Liberă,
VIDEO Premierul Ludovic Orban declaratie de presa vineri, 27 martie 2020

VIDEO Premierul Ludovic Orban declaratie de presa vineri, 27 martie 2020. continuă pe România Liberă

Premierul Ludovic Orban, conferinta de presa la Palatul Victoria LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Ludovic Orban va sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria, de la ora 19.

Premierul Ludovic Orban, conferinta de presa la ora 19.00, in direct pe B1 TV

Premierul Ludovic Orban va sustine marti, la ora 19. 00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. Aceasta este prima conferinta a sefului Guvernului dupa ce acesta a fost testat negativ la infectia cu noul.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

LUDOVIC ORBAN: Nu putem stabili, in mod aleatoriu, persoanele care sunt diagnosticate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul intalnirii de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca autoritatile nu pot stabili in mod aleatoriu persoanele care sunt diagnosticate.

Ludovic Orban: Avem putine persoane in varsta infectate

Premierul Ludovic Orban a facut, vineri dimineata, declaratii de presa alaturi de Nelu Tataru, ministrul Sanatatii.

Ludovic Orban: Faptul ca ne apucam noi sa testam acum 10.000 de persoane este o poveste VIDEO

Premierul Ludovic Orban a avut vineri dimineata la Ministerul Sanatatii o intalnire de lucru cu noul ministrul al Sanatatii Nelu Tataru.

Ludovic Orban: Este o poveste ca ne apucam noi sa testam 10.000 de persoane aleatoriu. Exista criterii clare Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca exista criterii clare si proceduri privind testarea oamenilor pentru infectii cu coronavirus, precizand ca personalul medical are prioritate, si cei care sunt vizati de anchetele epidemiologice. Faptul ca ne apucam noi sa testam acum 10. 000 de persoane este o poveste, a declarat Orban. Premierul a insistat ca Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata.

Ludovic Orban anunta ca va chema partidele la consultari in privinta unor posibile amanari ale alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri dimineata ca saptamana viitoare urmeaza sa cheme partidele politice la consultari in privina organizarii alegerilor locale. Cel mai probabil se va discuta despre amanarea acestora, majoritaea formatiunilor cerand acest lucru.

Cum explica Ludovic Orban indepartarea Georgetei Bumbac din Ministerul Sanatatii Apropiata sefului PSD Constanta lucra acolo din 2011 si incasa mii de euro lunar in conducerile unor companii strategice de stat

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri dimineata, intrebat de ce a fost indepartata Georgeta Bumbac din pozitia de secretar general, ca aceasta functie este practic mana dreapta a ministrului, iar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )