Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Premierul Viorica Dancila a ajuns cu elicopterul MAI in zona calamitata din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Premierul Viorica Dancila a ajuns cu elicopterul MAI in zona calamitata din judetul Buzau

Prim-ministrul Viorica Dancila a ajuns luni in judetul Buzau, in comuna Chiliile, unde aproape 400 de localnici din trei sate sunt izolati, dupa ce drumul comunal de acces a fost distrus de o viitura. Delegatia guvernamentala, din care au mai facut parte ministrul de Interne, Carmen Dan, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sosit in Buzau cu un elicopter MAI. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila, n zonele afectate de inundatii. Primele ajutoare, aprobate n sedinta de guvern de joi

Premierul Viorica Dancila, alaturi de ministrul de Interne, Carmen Dan, si cel al Transporturilor, Lucian Sova, au mers astazi in zonele afectate de inundatii.

VIDEO Fotbalistul care fenteaza limba romana mai bine decat premierul Viorica Dancila: Atmosfera e foarte frumos, baietii stie fotbal, joaca de mult

Un fotbalist legitimat la FC Cojasca, o echipa de minifotbal din Dambovita, a devenit celebru pe internet, dupa ce a acordat primul sau interviu dupa un meci.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan, Lucian Sova si Petre Daea au fost huiduiti in fata Prefecturii Brasov

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan, Lucian Sova si Petru Daea au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa ce au sustinut o conferinta la Prefectura privind situatia inundatiilor.

Incident la Brasov: Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti cand au mers sa inspecteze zonele afectate de inundatii(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova au fost huiduiti luni, la iesirea din sediul Prefecturii Brasov, unde a avut loc o conferinta despre situatia din judet in urma.

Viorica Dancila, alaturi de alti trei ministri in zonele afectate de inundatii: Vrem evaluarile cat mai repede ca sa putem sa va ajutam

Premierul Viorica Dancila, insotita de ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-au deplasat azi in mai multe zone afectate de inundatii.

Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de INUNDATII: Vrem sa vedem ce s-a intamplat (VIDEO)

Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de inundatii. Premierul a cerut o aveluare a pagubelor si a apromis autoritatilor ajutoare de la Guvern. Adunity_79580 Prezenta noastra.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti la Brasov / Mai multi oameni au strigat Demisia

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova, au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa o conferinta sustinuta la Prefectura, despre situatia calamitatilor produse in judet. La iesirea din institutie, mai multi oameni au strigat Demisia, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila: Avem diguri la care nu s-au facut lucrari de consolidare de zeci de ani

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la Covasna, in zonele afectate de inundatii, ca exista diguri la care nu s-au mai facut lucrari de consolidare de zeci de ani, precizand ca a cerut Apelor Romane sa faca verificari, scrie Mediafax.

Anunt SOC despre pensii! Vezi AICI ce categorii de pensionari vor primi mai PUTINI BANI de luna viitoare

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca noul proiect de lege al pensiilor este finalizat si va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Deja au intrat in vigoare o serie de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )