Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Un preot din Galati spune despre romanii din Diaspora ca sunt o pleava. Stiti cine pleaca? Cei care n-au radacini! Cei care nu au simtit romaneste!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un preot din Galati spune despre romanii din Diaspora ca sunt o pleava. Stiti cine pleaca? Cei care n-au radacini! Cei care nu au simtit romaneste!

Un preot din localitatea Liesti a fost la un pas sa fie linsat de cativa enoriasi, dupa ce la o intalnire culturala a facut afirmatii jignitoare la adresa romanilor plecati sa munceasca in strainatate. Mai multi scriitori si profesori prezenti la intalnire si-au declarat indignarea fata de spusele omului bisericii. continuă pe Adevărul

VIDEO Un preot din Galati, reclamat pentru incitare la ura, dupa ce a spus ca romnii din diaspora sunt pleava

FADERE Federatia asociatiilor de romani din Europa) a sesizat luni Consiliul National Pentru Combaterea Discriminarii CNCD), dupa ce un preot dintr-o localitatea galateana i-a numit pe romanii din diaspora pleava, intr-un discurs public. De asemenea, Federatia cere Partiarhiei Romane sa precizeze daca se delimiteaza de aceste declaratii si sa anunte masurile concrete luate in acest caz.

Declaratii socante facute de un preot din Galati. A fost la un pas sa fie linsat de enoriasi

Un preot din localitatea galateana Liesti a fost la un pas sa fie linsat de cativa enoriasi, dupa ce la o intalnire culturala a facut afirmatii jignitoare la adresa romanilor plecati sa munceasca in.

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

Documentar despre romanii din Timoc, la 100 de ani de la Marea Unire

Comitetul pentru Drepturile Omului Negotin prin Timoc Press, in parteneriat cu Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru romanii de pretutindeni, a realizat un film documentar despre romanii din Timocul sarbesc, in contextul Centenarului Marii Uniri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )