Libnet.ro
UNICEF

07:01

Documentar despre romanii din Timoc, la 100 de ani de la Marea Unire

Adevărul Adevărul,
Documentar despre romanii din Timoc, la 100 de ani de la Marea Unire

Comitetul pentru Drepturile Omului Negotin prin Timoc Press, in parteneriat cu Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru romanii de pretutindeni, a realizat un film documentar despre romanii din Timocul sarbesc, in contextul Centenarului Marii Uniri. continuă pe Adevărul

Proiectul inedit dedicat pasarilor. Un profesor si doi tineri pregatesc un documentar despre cum se adapteaza inaripatele celor 4 anotimpuri

Din pasiune pentru natura, un profesor de matematica din Zalau si doi tineri din Alba-Iulia au demarat un proiect inedit dedicat inaripatelor.

Romanii din Spania ii pregatesc o SURPRIZA Vioricai Dancila. N-am uitat cum ne-ati GAZAT si BATUT pe 10 august! (FOTO)

Romanii care locuiesc in Spania se mobilizeaza pe Facebook pentru a o primi asa cum se cuvine pe Viorica Dancila. Vizita de lucru in Spania a fost anuntata de premier cu doar o zi inainte, pana acum.

NU am uitat cum ne-au GAZAT! Apel catre romanii din Diaspora pentru a o intampina cum se cuvine pe Dancila, la intalnirea de la Madrid cu Regele Spaniei (FOTO)

Viorica Dancila va fi primita de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, pe 6 septembrie, la Palatul Zarzuala din Madrid, resedinta suveranilor spanioli. Premierul ar urma sa stea doua zile in Spania si, probabil,.

Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a intervenit in conflictul din cadrul PSD. El sustine ca Firea are dreptate si ca situatia din PSD nu se va calma atat timp cat oamenii care ridica probleme legitime sunt.

Gabriela Firea, despre evenimentele din 10 august: Carmen Dan a premeditat tot

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul sau de vedere, Carmen Dan ar fi trebuit sa faca un pas in spate dupa evenimentele din 10 august. inca din momentul in care incerca sa explice ca un Ministru de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )