Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un preot scos din Biserica si-a dat foc la haine langa Catedrala Neamului, in timpul slujbei de sfintire

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un preot scos din Biserica si-a dat foc la haine langa Catedrala Neamului, in timpul slujbei de sfintire

Un preot si-a dat foc la haine langa Catedrala Mantuirii Neamului, in semn de protest fata de injustetea unor decizii din Biserica Ortodoxa Romana. continuă pe Adevărul

VIDEO Un preot caterisit s-a stropit cu benzina si si-a dat foc n timp ce se sfintea Catedrala, n semn de protest. El si-a dat foc dupa ce a chemat reporterii unei televiziuni. Precizarile ISU

Un fost preot din Constanta si-a stropit hainele cu benzina si si-a dat foc in timpul slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, in semn de protest fata de decizia de caterisire. Barbatul amenintase de zilele trecute ca isi va da foc in semn de protest. Incidentul a avut loc n zona Hotelului Marriott, in fata reporterilor Antena 3, care incercau sa ii ia o declaratie.

Moment socant la sfintirea Catedralei Manturii Neamului: Un preot si-a dat foc in semn de protest (VIDEO)

Gest extrem in fata Catedralei Mantuirii Neamului cu ocazia slujbei de sfintire! Un preot din Constanta si-a dat foc in fata catedralei in semn de protest pentru ca in urma unui accident rutier, soldat cu un.

VIDEO Un fost preot s-a stropit cu benzina si si-a dat foc n timpul slujbei de sfintire a Catedralei, n apropierea lacasului. Precizarile ISU

Un fost preot din Constanta si-a stropit hainele cu benzina si si-a dat foc in timpul slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, in semn de protest, relateaza Antena 3. Jandarmeria si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au precizat ca incidentul a avut loc pe Calea 13 Septembrie, in zona Hotelului Marriott, iar barbatul a fost dus la Politie.

Prima reactie din partea BOR dupa ce un preot si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a facut primele declaratii dupa ce un preot si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Va marturisesc ca eu fiind aici nu am.

Cine e preotul si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului

Preotul George Ciulei si-a dat foc, duminica,in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Barbatulsi-astropit hainele cu benzinasi si-a dat foc, in semn de protest. Totul a inceput.

VIDEO Imagini tulburatoare cu momentul in care un preot isi da foc in timpul sfintirii Catedralei Neamului

Momentele in care preotul scos din Biserica si-a dat foc a fost surprins de o camera de filmat. Caterisitul a facut acest gest imediat dupa acordarea unui interviu.

Preotul care si-a dat foc in apropierea Catedralei Mantuirii Neamului a fost dus la sediul Politiei. Ce a dezvaluit dupa audieri

Un preot din judetul Constanta, care considera ca a fost depus din treapta in mod injust din cauza unui accident rutier, si-a incendiat, duminica, geaca, in apropierea Catedralei Manturii Neamului, in timpul.

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva.

VIDEO Bataie intre cumnate, dupa ce una a acuzat-o pe cealalta ca i-a dat foc la casa

Linistea noptii locuitorilor din satul Albesti, comuna Smeeni, a fost tulburata vineri noaptea de un incendiu izbucnit in gospodaria unei localnice, mai precis intr-o bucatarie de vara. Pagubita este convinsa ca focul a fost pus de cumnata ei, asupra careia s-a napustit cu pumnii si picioarele intr-un moment de furie.

Ionut Popa, scos din minti de un jucator: Cred ca-l omoram

Petrolul Ploiesti si UTA Arad au remizat, joi seara, scor 2-2, dupa ce echipa din vestul tarii a condus cu 2-1 si a avut superioritate numerica aproape o ora din joc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )