Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preotul care si-a dat foc in apropierea Catedralei Mantuirii Neamului a fost dus la sediul Politiei. Ce a dezvaluit dupa audieri

Antena3 Antena3,
Preotul care si-a dat foc in apropierea Catedralei Mantuirii Neamului a fost dus la sediul Politiei. Ce a dezvaluit dupa audieri

Un preot din judetul Constanta, care considera ca a fost depus din treapta in mod injust din cauza unui accident rutier, si-a incendiat, duminica, geaca, in apropierea Catedralei Manturii Neamului, in timpul. continuă pe Antena3

Cine e preotul si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului

Preotul George Ciulei si-a dat foc, duminica,in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Barbatulsi-astropit hainele cu benzinasi si-a dat foc, in semn de protest. Totul a inceput.

Prima reactie din partea BOR dupa ce un preot si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a facut primele declaratii dupa ce un preot si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Va marturisesc ca eu fiind aici nu am.

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva.

Imagini socante in fata a mii de oameni, la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Un preot si-a dat foc! - VIDEO

Imagini socante in fata a mii de oameni, la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Preotul George Ciulei a recurs la un gest extrem. Acesta si-a dat foc, in semn de protest. Imaginile au fost filmate.

VIDEO Un fost preot s-a stropit cu benzina si si-a dat foc n timpul slujbei de sfintire a Catedralei, n apropierea lacasului. Precizarile ISU

Un fost preot din Constanta si-a stropit hainele cu benzina si si-a dat foc in timpul slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, in semn de protest, relateaza Antena 3. Jandarmeria si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au precizat ca incidentul a avut loc pe Calea 13 Septembrie, in zona Hotelului Marriott, iar barbatul a fost dus la Politie.

VIDEO Un preot caterisit s-a stropit cu benzina si si-a dat foc n timp ce se sfintea Catedrala, n semn de protest. El si-a dat foc dupa ce a chemat reporterii unei televiziuni. Precizarile ISU

Un fost preot din Constanta si-a stropit hainele cu benzina si si-a dat foc in timpul slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, in semn de protest fata de decizia de caterisire. Barbatul amenintase de zilele trecute ca isi va da foc in semn de protest. Incidentul a avut loc n zona Hotelului Marriott, in fata reporterilor Antena 3, care incercau sa ii ia o declaratie.

Moment socant la sfintirea Catedralei Manturii Neamului: Un preot si-a dat foc in semn de protest (VIDEO)

Gest extrem in fata Catedralei Mantuirii Neamului cu ocazia slujbei de sfintire! Un preot din Constanta si-a dat foc in fata catedralei in semn de protest pentru ca in urma unui accident rutier, soldat cu un.

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: - manevrati cu grija sursele de foc si nu le tineti in.

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Amenda pentru constructorul Catedralei Mantuirii Neamului

Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit o amenda de 10. 000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu de la ISU Bucuresti - Ilfov.

Incidente la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Zeci de oameni au avut nevoie de ingrijirile medicilor

Aproximativ treizeci de persoane care participa, duminica, la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului au avut nevoie de ingrijirile medicilor, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )