Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Presedintele Coalitiei pentru Familie: Cazurile de copii batuti si femei ucise de soti sunt accidente

Adevărul Adevărul,
VIDEO Presedintele Coalitiei pentru Familie: Cazurile de copii batuti si femei ucise de soti sunt accidente

Presedintele Coalitiei pentru Familie CpF) sustine ca statisticile prezentante de organismele europene dar si de Politia Romana nu sunt reale. Acesta a explicat ca cifra conform careia 63% din romani isi bat copiii nu este una reala. continuă pe Adevărul

Presedintele Coalitiei pentru Familie: Cazurile de copii batuti si femei ucise de soti sunt accidente

Presedintele Coalitiei pentru Familie CpF) sustine ca statisticile prezentante de organismele europene dar si de Politia Romana nu sunt reale. Acesta a explicat ca cifra conform careia 63% din romani isi bat copiii nu este una reala.

Capcana intinsa de PSD initiatorilor referendumului despre familie

Discutiile de fond despre referendumul din 6-7 octombrie sunt foarte importante insa esential este si un detaliu. Un eventual succes la vot al Coalitiei pentru Familie poate fi aruncat in aer de Guvernul PSD si de tacerea initiatorilor acestui demers cetatenesc intr-o chestiune esentiala pentru procesul de votare: sistemul anti-frauda.

Capcana intinsa de PSD initiatorilor referendumului pentru familie

Discutiile de fond despre referendumul din 6-7 octombrie sunt foarte importante, insa esential este si un detaliu. Un eventual succes la vot al Coalitiei pentru Familie poate fi aruncat in aer de Guvernul PSD si de tacerea initiatorilor acestui demers cetatenesc intr-o chestiune esentiala pentru procesul de votare: nefolosirea sistemului antifrauda - scrie Liviu Iolu, fost purtator de cuvant al Guvernului, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

VIDEO Presedintele CCR, Valer Dorneanu, huiduit si apostrofat de protestatarii rezist: Sluga PSD!

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale. Protestatarii spun ca l-au intalnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii si au mers cu el pana acasa.

Gabriela Firea a declarat public ce va vota lareferendumul pentru familie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizatca va spune dala referendumul din 6 - 7 septembrie. Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor. Pentru mine,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )