Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Prima confruntare a candidatilor democrati pentru prezidentialele din 2020

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima confruntare a candidatilor democrati pentru prezidentialele din 2020

Zece democrati s-au contrat miercuri seara in prima confruntare electorala in vederea desemnarii candidatului partidului pentru alegerile prezidentiale de anul viitor. Cel care este creditat insa cu cele mai mari sanse sa il invinga pe actualul lider de la Casa Alba, fostul vicepresedinte Joe Biden, dar si Bernie Sanders se vor confrunta in a doua runda de dezbateri care este programata pentru joi seara. continuă pe Hotnews

Eco-taxa pentru pungi din plastic a crescut de la 0,10 lei la 0,15 lei

Valoarea eco-taxei pentru pungile din plastic creste de la 0,10 lei, la 0,15 lei, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptate marti de Guvern, la propunerea Ministerului Mediului. in afara de cresterea cuantumului eco-taxei, noile prevederi obliga taxarea oricarui tip de pungi din plastic, indiferent de grosimea sau forma lor. De asemenea, vor fi interzise pungile din plastic foarte subtire, fara maner, disponibile gratuit, de obicei la raioanele de fructe si legume.

VIDEO Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Cea mai mare expozitie cu lucrari semnate de Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani este vedeta Art Safari Bucuresti 2019, alaturi de arta supercontemporana, la cea de-a sasea editie a evenimentului care va avea loc in perioada 27 septembrie-6 octombrie.

Comisia pe codul electoral: Vot prin corespondenta si anticipat pentru romanii din diaspora, la alegerile prezidentiale. Ce alte modificari vor fi aduse legislatiei electorale

La alegerile prezidentiale din acest an, alaturi de votul clasic vor functiona si votul prin corespondenta si cel anticipat, pe durata a trei zile, care vor fi valabile numai pentru diaspora, unde mii de romani care au stat la cozi interminabile nu au putut vota in 26 mai, a decis Comisia speciala pentru Codul electoral, care a acordat raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea unor acte normative in materie electorala. Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin Buica, a spus ca votul electronic ar putea fi aplicat din anul 2024.

Avertizari pentru romanii din strainatate din cauza valului de caldura

Sunt avertizari pentru romanii care se afla in strainatate, din cauza valului de caldura care afecteaza toata Europa. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare pentru romanii cu planuri de.

AVERTISMENT fara precedent pentru ROMANII din strainatate! Parasiti de URGENTA ACEASTA TARA!

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru toti romanii care intentionau sa mearga in Franta, in conditiile in care Meteo France a anuntat un episod de canicula intensa in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )