Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Prima emisiune de dezbateri etice din Romania, de joi, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
VIDEO Prima emisiune de dezbateri etice din Romania, de joi, la Adevarul Live

Adevarul Live si Centrul de Cercetare in Etica Aplicata lanseaza, joi, de la ora 12. 00, prima emisiune de dezbateri etice din Romania. Readucem pe agenda personala a romanilor acest cuvant aparent abstract: morala. il scoatem din cartile de filosofie si gasim ce reprezentare ar putea avea el in societate. continuă pe Adevărul

VIDEO Virgil Petrea, olimpicul care dupa studii in matematica la MIT a trecut in asigurari: Acum 10 ani olimpiada era vazuta ca o cale de a iesi din Romania

Pentru a ajunge la o universitate de top din Statele Unite ale Americii, o medalie la olimpiada internationala de matematica era o sansa sigura la admitere, in urma cu 10 ani. O spune Virgil Petrea, care in 2002 a reusit sa ia medalie de aur si cea mai mare nota din lotul Romaniei. A plecat apoi la MIT, iar acum lucreaza in Olanda in finante. Olimpicul avea sa descopere, insa, pe langa seriozitatea cu care este tratat de interlocutor atunci cand afla performantele sale, si tendinta de a fi pus de ceilalti sub un glob de sticla: Cel putin acum 10-15 ani era vazuta Olimpiada ca o cale de a iesi din Romania, sa scapi de aici cumva. Era un fel de mentalitate de ghetou asa, ai prins trenul asta si gata, dispari de aici. HotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Expert Forum organizeaza dezbaterea Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici

Expert Forum EFOR) organizeaza, marti, la Hotel Epoque din Bucuresti, dezbaterea Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici. Potrivit anuntului difuzat pe site-ul organizatiei, in cadrul conferintei, expertii EFOR vor prezenta cateva concluzii rezultate in urma misiunii noastre de monitorizare si vom lansa un raport in care remarcam probleme de sistem si propunem solutii catre decidenti.

UPDATE Franta: Un adolescent tigan din Romania este in coma, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a spart un apartament

Un adolescent tigan din Romania era in coma, marti, in Franta, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a comis o spargere, o agresiune denuntata cu virulenta de presedintele Francois Hollande, scrie AFP.

Preturile locuintelor din Romania, a patra cea mai mare scadere din 45 piete din lume

Preturile locuintelor din Romania au scazut in primul trimestru cu 4%, fata de 9,25% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu.

Studiu: Preturile locuintelor din Romania, a patra cea mai mare scadere din 45 piete din lume

Preturile locuintelor din Romania au scazut in primul trimestru cu 4%, fata de 9,25% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu .

Expert Forum organizeaza conferinta Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici

Expert Forum organizeaza, marti, la Hotel Epoque din Capitala, conferinta Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici. in cadrul conferintei, specialistii Expert Forum vor lansa un raport in care prezinta problemele din sistemul de organizare a alegerilor in tara noastra si propun solutii catre autoritati.

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la 40 de mil. de euro

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la circa 40 de milioane de euro, din care aproximativ 25 de milioane de euro sunt vanzarile celor mai mari zece jucatori.

Invazie de serpi intr-un judet din Romania. Locuitorii sunt ingroziti si nu stiu la cine sa apeleze

Zeci de serpi au fost gasiti in peretii exteriori ai unei case vechi, din satul Secaseni Caras-Severin), aflata la poalele unui deal, insa, pana in prezent, localnicilor nu le este clar la cine sa.

Star N9500, un smartphone dotat cu un program de spionaj, care trimite datele utilizatorilor catre un server din China, se vinde si pe site-uri de comert online din Romania

Expertii furnizorului german de securitate IT G Data au descoperit un model de smartphone echipat cu un program spyware chiar din fabrica, ce nu poate fi sters si care trimite datele utilizatorilor catre un server din China, au anuntat marti reprezentantii distribuitorului solutiei de securitate IT pe piata locala. N9500 este fabricat in China de producatorul Star, este o replica a Samsung Galaxy S4, este distribuit in Europa si mari retaileri online inca il comercializeaza, la preturi cuprinse intre 130 si 165 euro. Acesta este vandut inclusiv pe site-uri de comert online din Romania, atentioneaza acestia.

Topul celor mai mari companii de telecomunicatii din Romania

Telekom, noua companie rezultata din fuziunea Romtelecom si Cosmote ar putea ajunge pe locul doi in topul celor mai mari companii din telecomunicatii din acest an. Cu o cifra de afacei insumata de aproximativ 4,1 miliarde de lei, noua companie ar putea depasi operatorul Vodafone daca declinul vanzarilor acestuia din urma va continua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )