Libnet.ro
UNICEF

20:15

UPDATE Franta: Un adolescent tigan din Romania este in coma, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a spart un apartament

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Franta: Un adolescent tigan din Romania este in coma, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a spart un apartament

Un adolescent tigan din Romania era in coma, marti, in Franta, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a comis o spargere, o agresiune denuntata cu virulenta de presedintele Francois Hollande, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Franta: un rom de 16 ani din Romania, in coma dupa ce 12 persoane au vrut sa-l linseze

Un tanar de etnie roma a fost batut de 12 persoane au batut care-l suspectau ca a spart mai multe locuinte in localitatea Pierrefitte-sur-Seine din Franta. Baiatul de 16 ani se afla in coma si se zbate intre viata si moarte, scrie presa franceza.

Franta: un rom de 16 ani din Romania, in coma dupa ce 12 persoane au vrut sa-l linseze. Presedintele si premierul Frantei denunta actul incalificabil

Un tanar de etnie roma a fost batut de 12 persoane au batut care-l suspectau ca a spart mai multe locuinte in localitatea Pierrefitte-sur-Seine din Franta. Baiatul de 16 ani se afla in coma si se zbate intre viata si moarte, scrie presa franceza.

A inceput primul program gratuit de conducere preventiva din Romania

Romania sta prost in statistici la numarul de accidente rutiere soldate cu victime. Anul trecut, pe soselele din Romania au murit peste 1. 700 de oameni. Multi soferi sunt tot mai agresivi in trafic, iar cei.

Expert Forum organizeaza dezbaterea Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici

Expert Forum EFOR) organizeaza, marti, la Hotel Epoque din Bucuresti, dezbaterea Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici. Potrivit anuntului difuzat pe site-ul organizatiei, in cadrul conferintei, expertii EFOR vor prezenta cateva concluzii rezultate in urma misiunii noastre de monitorizare si vom lansa un raport in care remarcam probleme de sistem si propunem solutii catre decidenti.

Preturile locuintelor din Romania, a patra cea mai mare scadere din 45 piete din lume

Preturile locuintelor din Romania au scazut in primul trimestru cu 4%, fata de 9,25% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu.

Studiu: Preturile locuintelor din Romania, a patra cea mai mare scadere din 45 piete din lume

Preturile locuintelor din Romania au scazut in primul trimestru cu 4%, fata de 9,25% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu .

Expert Forum organizeaza conferinta Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici

Expert Forum organizeaza, marti, la Hotel Epoque din Capitala, conferinta Alegerile din Romania, intre improvizatie si bune practici. in cadrul conferintei, specialistii Expert Forum vor lansa un raport in care prezinta problemele din sistemul de organizare a alegerilor in tara noastra si propun solutii catre autoritati.

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la 40 de mil. de euro

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la circa 40 de milioane de euro, din care aproximativ 25 de milioane de euro sunt vanzarile celor mai mari zece jucatori.

Star N9500, un smartphone dotat cu un program de spionaj, care trimite datele utilizatorilor catre un server din China, se vinde si pe site-uri de comert online din Romania

Expertii furnizorului german de securitate IT G Data au descoperit un model de smartphone echipat cu un program spyware chiar din fabrica, ce nu poate fi sters si care trimite datele utilizatorilor catre un server din China, au anuntat marti reprezentantii distribuitorului solutiei de securitate IT pe piata locala. N9500 este fabricat in China de producatorul Star, este o replica a Samsung Galaxy S4, este distribuit in Europa si mari retaileri online inca il comercializeaza, la preturi cuprinse intre 130 si 165 euro. Acesta este vandut inclusiv pe site-uri de comert online din Romania, atentioneaza acestia.

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )